تامين اجتماعي جولانگاه سياسي نيست/تذکر ۱۴نماینده مجلس درباره انتصاب مرتضوی
چکیده :در طی سه سال گذشته هر سال با کاهش قابل توجه میلیاردی بودجه در سازمان مواجه بودهایم که علت اصلی این کسری بودجه بیثباتی مدیریتی در حوزه کلان سازمان تامین اجتماعی است....
معاون دبیر کل خانه کارگر با انتقاد از عملکرد دولت در خصوص عدم ثبات مدیریتی سازمان تامین اجتماعی که باعث شده است سازمان با کاهش درآمد و کسری بودجه مواجه شود، خاطرنشان کرد: در طی سه سال گذشته هر سال با کاهش قابل توجه میلیاردی بودجه در سازمان مواجه بودهایم که علت اصلی این کسری بودجه بیثباتی مدیریتی در حوزه کلان سازمان تامین اجتماعی است.
این در حالی است که هفته گذشته خبر از انتصاب سعید مرتضوی برای ریاست این سازمان بود.
همزمان با اظهار نظر معاون دبیرکل خانه کارگر، ۱۴نفر از نمایندان مجلس به احمدی نژاد برای پرهیز از انتصاب سعید مرتضوی به عنوان مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی تذکر دادند.
احمد توکلی، غلامرضا مصباحیمقدم، مرتضی آقاتهرانی، الیاس نادران، اسماعیل کوثری، بیژن نوباوه، زهره الهیان، فاطمه رهبر، پرویز سروری نمایندگان تهران و آشتیانی نماینده قم، نادر قاضیپور نماینده ارومیه، رحیمی نماینده ملایر، محمد دهقان نماینده طرقبه و چناران و شهریاری به احمدی نژاد در زمینه انتصاب سعید مرتضوی به عنوان مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی تذکر دادند.
حسین سبحانی نیا عضو هیئت رئیسه مجلس نمایندگان تذکر این نمایندگان به احمدی نژاد برای پرهیز از انتصاب سعید مرتضوی به عنوان مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با توجه به مغایرت این انتصاب با مواد ۵۲ و ۵۳ قانون مدیریت خدمات کشوری و عدم تجربه و تخصص او، را قرائت کرد.
حسن صادقی در گفتگو با ایلنا افزود: متاسفانه نگاه سیاسی که دولت به این صندوق دارد باعث شده است که ما شاهد گسسست در مدیریت کلان تامین اجتماعی باشیم.
او با اشاره به تغییرات مدیریتی پی در پی سازمان به طوری که ظرف ۷سال ۷ مدیر عامل تامین اجتماعی تغییر کردهاند، عنوان کرد: سازمانی که گستره فعالیت جمعیتی بالغ بر ۷ میلیون و پانصد هزار نفربیمهای دارد و با بار مالی حدود ۲۰ میلیارد تومان پرداختی در سال و بخش اقتصادی عظیمی همانند شرکت سرمایه گذاری شستا که سالانه بالغ بر ۴ هزار میلیارد تومان سود استیصال شده به سازمان بر میگرداند، متاسفانه نگاه دولت نسبت به این صندوق نگاه آینده نگری نبوده است.
به گفته وی سازمان باید از هر آسیبی ایمن باشد و از تغییر مدیریتی مصون نگاه داشته شود چرا که آینده سازمان تامین اجتماعی و هدف آن برای دولت مهم نیست و اگر هم مهم باشد نگاه دولت سیاسی توام با منفعت طلبی است.
او اضافه کرد: هیچ دلیل روشنی از ناحیه دولت مبنی بر این تغییرات زود هنگام برای اغنای جامعه کارگری ارائه نمیشود.
صادقی مهمترین عامل تغییر مدیریتی را فشار بدهکاران صندوق تامین اجتماعی دانست و عنوان کرد: به نظر ميرسد از عوامل دیگر تغییر مدیریتی افراد و گروهها و وزارت خانههایی هستند که بدنبال تصرف املاک و اموال صندوق تامین اجتماعی هستند.
صادقی با بیان اینکه در حال حاضر ما شاهد یک ثبات مدیریتی در سایر صندوقهای مدیریتی هستیم افزود: این صندوقها یک چهارم جمعیت و گستردگی خدماتی در حوزههای مختلف نسبت به تامین اجتماعی را ندارند.
این فعال کارگری با بیان اینکه امروز ما شاهد معرفی فرد سیاسی دیگری در راس سازمان هستیم افزود: همانطور که ما شاهد برکناری مدیر عامل قبلی با انگیزه سیاسی بودیم امروزه نیز با انگیزه سیاسی یک فرد سیاسی در راس سازمان معرفی میشود.
او در ادامه گفت: اگر این روند ادامه داشته باشد برای صاحبان سرمایه تامین اجتماعی یک راه بیشتر باقی نمیماند و آن هم اینست که خود از منافع و سرمایه خود یعنی سازمان تامین اجتماعی دفاع نمایند و اجازه ندهند دولتی که هیچ تعهدی بر این سازمان احساس نمیکند با تغییرات زود هنگام سیاسی مدیریت کلان سازمان هر روز استرس بر پیکره کارکنان و جامعه هدف مورد حمایت وارد نماید.
صادقی در تشریح دلایل مخالفت کارگران با انتصاب مدیران سیاسی در سازمان تامین اجتماعی عنوان کرد: وقتی که با مدیریت کلان سازمان سیاسی برخورد میشود آن شخص سیاسی با مدیریت کارآمد میانی و پائینی سازمان تامین اجتماعی برخورد سیاسی خود را شروع میکند و اینچنین یک سازمان بیمهگر به سازمانی سیاسی بدل میشود.
او گفت: میبایستی توجه داشت که سازمان تامین اجتماعی جولانگاه سیاسی و حیات خلوت سیاسیون نیست چرا که سازمان تامین اجتماعی یک صندوق تخصصی با سرمایه و نیروی عظیم تحت عنوان متخصص بیمهای و درمانی است، لذا اگربنا باشد تغییراتی صورت بگیرد باید از درون سازمان انجام شود.
او گفت:جامعه کارگری به عنوان صاحبان سرمایه تامین اجتماعی کسی را در راس مدیریتی سازمان میخواهد که مطالبات کارگران را از پیگیری کند.
قابل توجه دکترعبدالحسین روح الامینی مدافع خون فرزندش
مجلس اگر دربرخوردبا اختلاس3هزار میلیاردی باوزیراقتصاد قاطع بود وبه تلفن بیت رهبری توجه نمیکردووزیررا عزل میکرد دیگر احمدی نژاد جرات نداشت مرتضوی بدنام وادمکش را رییس تامین اجتماعی بنماید و به ریش مجلس بخندد وتذکرات مجلس رادرحدیک جوک بداند.
پس چرا جیک کدخدا واسه این همه بلبشو تو نظام مدیریتی ملکش درنمیاد ؟ حالا که دیگه ریس قوه مجریه خاتمی نیست که بگی حرف شنوی از نظام نداره و با سیاست شاه سلطان حسینی داره کار میکنه؟ راستی شاه سلطان حسین واقعی این چند دهه کیه؟!