شما در حال بازدید از صفحه ساده شده سایت کلمه می باشید. برای دیدن نسخه اصلی اینجا را کلیک کنید.

» اعتراض احمد ناطق نوري به تخلفات حوزه انتخابیه نور

دوشنبه, 5 مارس, 2012

چکیده : احمد ناطق‌نوري، ركورددار حضور در مجلس شوراي اسلامي- كه جز دور اول مجلس، در تمام دوره‌ها در ساختمان بهارستان به عنوان نماينده حضور داشته- در نهمين دوره انتخابات نتوانست آراي كافي را به خود اختصاص داده و مجددا نماينده مردم نور و محمودآباد در خانه ملت شود.


در حالی که مسئولان برگزاری انتخابات مدعی اند که تاکنون هیچ گزارشی از تخلفات یا شکایت به وزرات کشور نرسیده است، احمد ناطق نوری هم به نتایج حوزه انتخابیه خود اعتراض کرد.

احمد ناطق‌نوري، ركورددار حضور در مجلس شوراي اسلامي- كه جز دور اول مجلس، در تمام دوره‌ها در ساختمان بهارستان به عنوان نماينده حضور داشته- در نهمين دوره انتخابات نتوانست آراي كافي را به خود اختصاص داده و مجددا نماينده مردم نور و محمودآباد در خانه ملت شود.

البته او نسبت به نتيجه انتخابات معترض بوده و بر اين باور است تخلفي صورت گرفته كه عبدالوحيد فياضي رقيب انتخاباتي وي در شهر نور توانسته در حضور او راهي مجلس نهم شود.

به گزارش «اعتماد» پدر پارلمان شكايت خود را به شوراي نگهبان برده و مسوولان رسيدگي به تخلفات نيز در واكنش به اين ادعاي ناطق نوري اعلام كرده‌اند اگر وي مداركي دارد كه نشان از بروز تخلف و تقلب در انتخابات مي‌دهد ارائه كند تا مسوولان به اين موضوع رسيدگي كنند. ناطق‌نوري هم در حال جمع‌آوري مدارك است تا با ارائه آن ادعاي خود را ثابت كند.

پیش از پروین احمدی نژاد نیز به نتیجه حوزه انتخابیه خود اعتراض کرده بود.