چکیده : مشاور وزير و مديركل حوزه وزارتي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري با اعلام اينكه بيش از چهار ميليون دانشجو در خارج از كشور تحصيل ميكنند، گفت: «آمادگي پذيرش دانشجويان ايراني را كه در خارج از كشور تحصيل ميكنند، در دانشگاههاي كشور داريم.»
مشاور وزير و مديركل حوزه وزارتي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري با اعلام اينكه بيش از چهار ميليون دانشجو در خارج از كشور تحصيل ميكنند، گفت: «آمادگي پذيرش دانشجويان ايراني را كه در خارج از كشور تحصيل ميكنند، در دانشگاههاي كشور داريم.»
«رسول ملكفر» كه در هجدهمين كنفرانس اپتيك و فوتونيك ايران و چهارمين كنفرانس مهندسي فوتونيك ايران در دانشگاه تبريز سخن ميگفت، افزود: «هماكنون براي بيش از 200 هزار نفر، صندلي خالي در دانشگاههاي كشورمان وجود دارد و اين وزارتخانه اعلام آمادگي ميكند تا دانشجوياني را كه در دانشگاههاي خارج از كشور تحصيل ميكنند، در نزديكترين محل سكونت و با اولويت خود دانشجويان بعد از بررسي مدارك، پذيرش كند.»
وي با بيان اينكه هماكنون بيش از چهار ميليون و 200 هزار دانشجو در دانشگاههاي كشور مشغول به تحصيلند، اظهار داشت: «از اين تعداد نزديك به 10درصد در مقاطع تحصيلات تكميلي و بقيه در ساير مقاطع تحصيلي مشغول به تحصيلند.» هجدهمين كنفرانس اپتيك و فوتونيك ايران و چهارمين كنفرانس مهندسي فوتونيك ايران در دانشگاه تبريز با شركت بيش از 500 محقق از سراسركشور بهمدت سه روز با همكاري انجمن اپتيك و فوتونيك ايران و مشاركت 14 نهاد و سازمان مختلف به ميزباني دانشگاه تبريز تا 20 بهمنماه برگزار ميشود.