چکیده : علیاکبر عجمی در تاریخ ۲۱ بهمن ماه ۱۳۸۸ بازداشت و در تاریخ ۱۷ مرداد ۸۹ به اتهام تبانی و تبلیغ علیه نظام به ۴ سال حبس تعزیری محکوم شد و سپس در تاریخ ۲۰ آبان ، حکم وی در دادگاه تجدید نظر از ۴ سال حبس به ۲ سال تبعید در یکی از شهرستانهای استان البرز تقلیل یافت.
علیاکبر عجمی فعال دانشجویی و سردبیر نشریه دانشجویی دنیای بهتر پس از دو سال و در پی پایان دوره محکومیت خود از زندان آزاد شد.
به گزارش ندای سبز آزادی، علیاکبر عجمی در تاریخ ۲۱ بهمن ماه ۱۳۸۸ بازداشت و در تاریخ ۱۷ مرداد ۸۹ به اتهام تبانی و تبلیغ علیه نظام به ۴ سال حبس تعزیری محکوم شد و سپس در تاریخ ۲۰ آبان ، حکم وی در دادگاه تجدید نظر از ۴ سال حبس به ۲ سال تبعید در یکی از شهرستانهای استان البرز تقلیل یافت.
در جریان بازداشت علی عجمی در سال ۸۸ وی در اداره اطلاعات مشهد مورد شکنجه های جسمی و روحی قرار گرفت و سپس به بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل شد. او بیش از ۲ ماه در سلولهای انفرادی بند ۲۰۹ و ماه ها بلاتکیف در بند ۳۵۰ زندان اوین زندانی بود. پس از ۸ ماه بلاتکلیفی در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب توسط قاضی صلواتی محاکمه شد.
علی اکبر عجمی ۶ بهمن ۸۹ به زندان رجایی شهر منتقل شد و درهفته های گذشته نیز خبری منتشر شد مبنی براینکه که درگیری رئیس حفاظت اطلاعات در زندان رجایی شهر کرج با علی عجمی، به پاره شدن پردهی گوش این زندانی سیاسی منجر شده است.