شما در حال بازدید از صفحه ساده شده سایت کلمه می باشید. برای دیدن نسخه اصلی اینجا را کلیک کنید.

» اعتصاب و تجمع کارگران نی بُر کشت و صنعت کارون شوشتر

یکشنبه, 15 ژانویه, 2012

چکیده : او یاد آور شد: در هفته اخیر یکی از کارگران نی بر کشت و صنعت کارون شوشتر در حین سوزاندن ساقه‌های نی شکر دچار حریق شد و بر اثر جراحات وارده فوت كرده است.


يك فعال كارگري در خوزستان خبر داد: بیش از هزار کارگر معترض «نی بُر» كشت و صنعت كارون شوشتر در اعتراض به عدم محاسبه سنوات بیمه‌ای و افزایش نيافتن دستمزد خود در سال‌های گذشته، دست از کار کشیده و در مقابل درب ورودی کارخانه تجمع کرده‌اند.

به گزارش ایلنا، آقایار حسینی خاطرنشان کرد: این کارگران فصلي كه به كار تخصصي بريدن ني اشتغال دارند خواستار اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل و همچنین افزایش دستمزد ماهانه خود هستند.

او افزود: عده‌ی زیادی از کارگران نی بر کشت و صنعت به سن بازنشستگی رسیده اما امکان بازنشسته شدن و استفاده از مزایای تامین اجتماعی را ندارند، علاوه بر این سازمان تامین اجتماعی کار این کارگران را جزء مشاغل سخت و زیان آور به حساب نمی‌آورد.

او یاد آور شد: در هفته اخیر یکی از کارگران نی بر کشت و صنعت کارون شوشتر در حین سوزاندن ساقه‌های نی شکر دچار حریق شد و بر اثر جراحات وارده فوت كرده است.