چکیده : شهید احمدی روشن در یک پروژه مشترک در خصوص ساخت غشاهای پلیمری برای جداسازی گاز فعالیت میکرده است.
همزمان با دومین سالگرد گرامیداشت شهادت مسعود علیمحمدی، صبح امروز در اثر انفجاری در میدان کتابی تهران، احمدی روشن معاون بازرگانی سایت هسته ای نطنز به شهادت رسید.
به گزارش کلمه، طی دو سال اخیر این پنجمین استاد علوم هسته ای و فیزیک است که در اثر عملیات تروریستی به شهادت می رسد.
بدنبال شهادت دکتر علیمحمدی، در آذرماه سال گذشته مجید شهریاری و فریدون عباسی دوانی، دو استاد فیزیک دانشگاه شهید بهشتی تهران مورد حمله قرار گرفتند که به شهریاری به شهادت رسید.
همچنین داریوش رضایینژاد، دانشجوی کارشناسی ارشد رشته برق دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی تابستان سال گذشته در مقابل منزل خود در خیابان بنی هاشم تهران به شهادت رسید.
هر چند برخی از مقامات از آن بعنوان ترور یاد کردند، اما وزیر اطلاعات گفت که این موضوع ربطی به مسایل هسته ای ندارد.
در انفجار امروز که ساعت ساعت 8:20 دقیقه صبح امروز 21 دی ماه رخ داد است. به گفته شاهدان عینی فرد تروریست یک بمب دستی را به درب خودروی شهید روشن چسبانده بود.
این خودرو سه سرنشین داشته که مصطفی احمد روشنی، استاد پلمیر دانشگاه صنعتی شریف از سرنشینان این خودرو بر اثر این انفجار به شهادت رسیده است و دو نفر دیگر نیز زخمی شدهاند.
وی ساعتی بعد در بیمارستان رسالت تهران بر اثر شدت جراحات وارده به شهادت رسید. همچنین بر اساس اخبار رسیده یک عابر پیاده که در نزدیکی محل انفجار حضور داشته نیز از ناحیه دست مجروح شده است.
گفته می شود شدت انفجار به حدی بود که باعث شکسته شدن شیشه برخی منازل اطراف شد.
برخی دانشجویان دانشکده علامه که شاهد این حادثه بوده اند یک دستگاه موتورسیکلت با دو سوار مقابل دانشکده ارتباطات بمب دست سازی را به در سمت راست جلوی اتومبیل حامل احمدی روشن چسبانده و بعد از طی مسافتی حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ متر این بمب عمل کرده و باعث انفجار خودرو می شود.
همچنین بر اثر این حادثه یک مرد میانسال از ناحیه دست مجروح شده است.
خبرگزاری فارس نوشته است که مصطفی احمدیروشن ورودی سال 77 مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی شریف بوده که در سال 81_82 از این دانشگاه فارغالتحصیل شده است.
وی متأهل و همسر وی نیز دانشجوی شیمی کارشناسی ارشد دانشگاه شریف است.
شهید احمدی روشن در یک پروژه مشترک در خصوص ساخت غشاهای پلیمری برای جداسازی گاز فعالیت میکرده است.
گفتنی است امروز مراسم شهادت دکتر علیمحمدی قرار بود در دانشگاه تهران برگزار شود.
دکتر علیمحمدی در اثر انفجار بمب در قیطریه تهران در تاریخ ۲۲ دی ۱۳۸۸ در حالی که عازم محل کار خود بود به شهادت رسید. بمب منفجرشده در یک موتورسیکلت که به فاصله یک متری از در ورودی منزل علیمحمدی به یک درخت بسته شده بود، جاسازی شده بود.
وزارت اطلاعات می گوید که این ترور توسط مجید جمالیفشی “عامل تروریستی موساد “در ایران، طی انفجار یک دستگاه موتورسیکلت بمبگذاری شده، انجام شده است. مجید جمالی فشی یکی از اعضای تیم ملی پانکریشن ایران بوده و در مسابقات ۲۰۰۹ باکو مدال برنز دریافت کرده است.
در آن زمان میرحسین موسوی، از رهبران جنبش سبز در پیامی، مسعود علیمحمدی را استاد سبز دانشگاه تهران خواند و شهادت وی را تسلیت گفت. وی در بخشی از این پیام آورده بود ” شهادت مظلومانه دانشمند برجسته فیزیک و استاد دانشگاه تهران دکتر مسعود علی محمدی بازگوی این حقیقت تلخ است که دشمنان ملت ایران برای تحقق منافع خود، قصد دارند از شرایط بحرانی سود ببرند و مسلما این اقدام جنایتکارانه بخشی از طرح وسیعی است که ضرورت دارد همگان فارغ از تمایلات سیاسی، برای کشف ابعاد دیگر آن به مراقبت و تامل بپردازند.”
در حالی که دانشجویان تهرانی برای برگزاری یک راهپیمایی در محکومیت اقدامات تروریستی آماده می شوند، براتلو دبیر شورای تامین استان تهران انگیزه ترور را در ارتباط با تلاش دشمن برای کاهش مشارکت در انتخابات ذکر کرده است!
کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی برای بررسی این حادثه امروز تشکیل جلسه می دهد.
گفتنی است چندی پییش علی اصغر سلطانیه، نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی، مدیرکل آژانس را متهم کرد که با انتشار اسامی دانشمندان و متخصصان هسته ای ایران، امنیت این افراد را به مخاطره انداخته است.
وی در نامه ای نوشته بود:اسامی دانشمندان و متخصصان ایرانی که طی بازرسی ها و مصاحبه ها، همکاری متعهدانه ای با آژانس داشته اند، از مجرای آژانس به بیرون درز کرده و در فهرست غیرقانونی تحریم اتحادیه اروپا و شورای امنیت سازمان ملل قرار گرفته است.


















