شما در حال بازدید از صفحه ساده شده سایت کلمه می باشید. برای دیدن نسخه اصلی اینجا را کلیک کنید.

» دست نیاز سردار جعفری به سو ی مصباح یزدی: دانشگاه را هم اسلامی کنید

شنبه, 7 ژانویه, 2012

چکیده : در غیاب سیاستمداران و احزاب فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، با بیان اینکه سیاست هم باید از دین سرچشمه بگیرد اظهار داشت: کسی که سیاست و انقلابی بودن او متصف به باور عمیق به ارزش های دینی نباشد نمی تواند دوام بیاورد.


فرمانده سپاه که تصمیم دارد علوم انسانی را هم اسلامی کند خبر می دهد که در جلسه ای که “محضر حضرت آیت الله مصباح یزدی” بودیم، دست نیاز به سمت ایشان دراز کردیم که ما را کمک کنند و دانشگاه امام حسین(ع) سپاه را در خصوص تحول علوم انسانی یاری دهند.

سردار جعفری هم معتقد است: علوم انسانی دانشگاهی ما غربی است و باید اصلاح شود، این نیاز امروز انقلاب اسلامی است و باید مشکل فوق مرتفع شود.

وی اضافه کرد: با توجه به تجربه ای که در مسائل مدیریتی کشور دارم، می گویم بزرگ ترین جهاد امروز استفاده از مبانی دینی و تبدیل آن به علوم کاربردی روز برای مدیریت در همه بخش های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی است.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تاکید کرد: این خواسته و نیاز بر اساس یک نیاز کاملا واقعی به روحانیت منتقل شده و می شود و امیدواریم هرچه سریعتر علمای بزرگوار بتوانند در این راستا قدم بزرگی بردارند، حاصل خون شهیدان منوط به این اقدامات است که اگر انجام ندهیم روند پیشرفت انقلاب یا کند و یا متوقف می شود.

در غیاب سیاستمداران و احزاب فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، با بیان اینکه سیاست هم باید از دین سرچشمه بگیرد اظهار داشت: کسی که سیاست و انقلابی بودن او متصف به باور عمیق به ارزش های دینی نباشد نمی تواند دوام بیاورد.

به گزارش خبرگزاری رسا، سردار محمد علی جعفری فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، پنج شنبه شب در یادواره شهید حجت الاسلام میثمی که در مدرسه علمیه فیضیه قم برگزار شد ابراز داشت: برخی از کسانی که ادعای انقلابی بودن دارند امروز می لنگند و توجهی به این بحث ندارند، آنها در مقابل فشارهای دشمن تسلیم می شوند و فشارها روی آنها اثر می گذارد. در دوران دوم خرداد که این قضیه بیداد می کرد، در آینده نیز چون فشار دشمن زیادتر می شود ما احتیاج به چنین نگاهی داریم.

وی به سیاستهای حذف نیروهای انقلابی از صحنه سیاسی اشاره ای نکرد و افزود: این سؤال برای بسیاری از ما وجود دارد که چرا تعدادی از نیروهای انقلاب،مسؤولان و مردم عادی امروز در مقابل فشارهای دشمن یا سختی های داخلی یا مشکلات و یا امتحان های بزرگ تحمل ندارند و چرا به مسیر های دیگری غیر از مسیر درست انقلاب که حرکت در پشت سر مقام عظمای ولایت است فکر می کنند.

وی با ادعای اینکه انقلاب اسلامی و خون شهیدان امروز در دنیا غوغایی بپا کرده است، خطاب به طلاب، روحانیان و پاسداران حاضر در جلسه گفت: قدر خودتان را بدانید، لباس مقدس روحانیت، پاسداری و بسیجی را ارج نهید و بدانید که این مجموعه سه گانه با دفاع از انقلاب توام است.

وی یادآورشد: یک سؤال اساسی که امروز وجود دارد این است که در مقابل این همه دستاورد بزرگ انقلاب و خون شهیدان ما به عنوان پاسداران، روحانیت و بسیج چه وظیفه و تکلیفی به عهده داریم و چگونه می توانیم شکرگزار این نعمت های بزرگ الهی باشیم.