چکیده : صبح روز گذشته سید احمد میری قائم مقام جبهه مشارکت استان مازندران، از جانبازان دوران جنگ که دچار نقص عضو می باشد و در جریان اعتراضات عاشورای 88 توسط اداره اطلاعات استان مازندران دستگیر شده بود، برای اجرای حکم یک سال حبس تعزیری خود راهی زندان شده است.
نهمین فعال سیاسی استان مازندران در روزهای اخیر راهی زندان شده است.
به گزارش کلمه، صبح روز گذشته سید احمد میری قائم مقام جبهه مشارکت استان مازندران برای اجرای حکم یک سال حبس تعزیری خود راهی زندان شده است.
سید احمد میری از جانبازان دوران جنگ و دچار نقص عضو می باشد در جریان اعتراضات عاشورای 88 توسط اداره اطلاعات استان مازندران دستگیر شده بود.
معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران در دوران اصلاحات از سوی شعبه یک دادگاه انقلاب شهرستان بابل به ریاست قاضی باقریان به اتهام اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور به دو سال حبس تعزیری محکوم شده بود که این حکم در شعبه سه دادگاه تجدید نظر ساری به یک سال حبس کاهش یافته است.
فرماندار سابق رامسر و بابلسر سال گذشته در جلسه دفاعیات خود در دادگاه انقلاب شهرستان بابل خطاب به قاضی باقریان گفت : ” آیا کسی که از خانواده ای برخواسته است که مجموعا ۱۷ سال در جبهه های جنگ علیه اشغال گران مبارزه کرده اند و بارها در راه استقرار نظام جان فشانی کرده اند، می تواند امنیت کشور را تهدید کند؟ ”
قائم مقام جبهه مشارکت مازندران خاطرنشان کرد: “اگر راه اصلاح بسته شود، راه انقلاب هموار می گردد. این به نفع نظام و آینده کشور نیست.”
لازم به ذکر است تا کنون علی اکبر سروش، علی تاری، احمد میری، علیرضا شهیری از اعضای ستاد مهندس موسوی در مازندران به همراه آریا آرام نژاد، علیرضا فلاحتی، مازیار یزدانی نیا، علی عباسی و رحمان یعقوبی در حال سپری کردن دوران محکومیت خود می باشند.