شما در حال بازدید از صفحه ساده شده سایت کلمه می باشید. برای دیدن نسخه اصلی اینجا را کلیک کنید.

» اعتراف دیرهنگام حامیان دولت به فحاشی در بازداشتگاه‌ها/ ماموران: به زودی احمدی‌نژاد را هم چشم‌بسته می‌آوریم اینجا

سه‌شنبه, 22 نوامبر, 2011

چکیده : وبلاگ‌نویسان و خبرنگاران حامی دولت در حالی برخوردهای خشن و فحاشی با بازداشت‌شدگان در بازداشتگاه‌ها را تایید کرده‌اند که دو سال قبل و در جریان ناآرامی‌های سال ۱۳۸۸ وقتی بسیاری از بازداشت‌شدگان از برخورد‌های زننده و فحاشی ماموران با آن‌ها در بازداشتگاه‌ها خبر می‌دادند، این وبلاگ‌نویسان و رسانه‌های آنها همچون روزنامه ایران، این گزارش‌ها را از اساس تکذیب می‌کردند.


دو وبلاگ‌نویس حامی دولت، نیرو‌های دادستانی و مهاجمان به دفتر روزنامه ایران را «اراذل و اوباش» خوانده و خبر داده‌اند که بازداشتی‌های روز دوشنبه با «بد‌ترین فحاشی» در بازداشتگاه مواجه شده‌اند.

روز گذشته -دوشنبه ۳۰ آبان- در جریان دستگیری نافرجام علی‌اکبر جوانفکر٬ مشاور احمدی‌نژاد در موسسه ایران میان نیرو‌های دادستانی و کارکنان این موسسه درگیری‌هایی رخ داد که منجر به بازداشت دست‌کم ۴۰ نفر شد.

به نوشته سایت دیگربان، یک خبرنگار سابق روزنامه ایران به نام روزی‌طلب در واکنش به این درگیری‌های خشونت‌بار در وبلاگ خود نوشته است که این «حمله یادآور حمله اراذل و اوباش به روزنامه‌ها در دوران مصدق است.» وی حمله نیرو‌های دادستانی به موسسه ایران و شلیک گاز اشک‌آور را با «فاجعه کوی دانشگاه تهران» مقایسه کرده است. او همچنین گزارش داده که نیرو‌های دادستانی با پرتاب گاز اشک‌آور در ساختمان روزنامه ایران اقدام به ضرب و جرح و فحاشی به پسران و دختران شاغل در این موسسه کردند.

نویسنده وبلاگ «گزارش اقلیت» نیز در گزارشی از حوادث روز گذشته موسسه ایران نوشته که ۳۹ تن از بازداشت‌شدگان این موسسه از «نیروهای حزب‌اللهی فعال در درگیری‌های فتنه ۸۸ بوده‌اند.» وی همچنین خاطرنشان کرده است که در بازداشتگاه «بد‌ترین فحاشی‌ها» به بازداشت‌شدگان و محمود احمدی‌نژاد شده، به طوری که یکی از ماموران همه این کارکنان را «نوچه‌های» مشایی و بقایی نامیده است.

این وبلاگ‌نویس حامی دولت در ادامه گزارش خود، نوشته است که ماموران در بازداشتگاه خطاب به این کارکنان گفته‌اند به زودی محمود احمدی‌نژاد را با چشمان بسته به بازداشتگاه مذکور خواهند آورد.

وبلاگ‌نویسان و خبرنگاران حامی دولت در حالی برخوردهای خشن و فحاشی با بازداشت‌شدگان در بازداشتگاه‌ها را تایید کرده‌اند که دو سال قبل و در جریان ناآرامی‌های سال ۱۳۸۸ وقتی بسیاری از بازداشت‌شدگان از برخورد‌های زننده و فحاشی ماموران با آن‌ها در بازداشتگاه‌ها خبر می‌دادند، این وبلاگ‌نویسان و رسانه‌های آنها همچون روزنامه ایران، این گزارش‌ها را از اساس تکذیب می‌کردند.

در گزارش وبلاگ «گزارش اقلیت» آمده است:

روز گذشته روزنامه ایران شاهد حوادث تلخی بود که به طور خلاصه بخشهایی از آن را برای شما بازگو می کنم.

اول اینکه، در حین کنفرانس خبری، حدود 20 نفر از ماموران پلیس امنیت، وارد کنفرانس شدند و اعلام کردند بر اساس دستور “شفاهی” که از دادستانی در اختیار دارند، قصد بازداشت جوانفکر را دارندف

پس از کنفرانس جوانفکر به طبقه چهارم رفت که در حین صحبت با ماموران، ناگهان آنها در حرکتی عجیب اقدام به خواباندن جوانفکر بر زمین کردند و مانند یک متهم به قتل قصد داشتند به وی دستبند بزنند که این صحنه تاسف بار، ناراحتی کارکنان روزنامه را به دنبال داشت و به همین دلیل آنها مانع این طرز برخورد با جوانفکر شدند که در ادامه همین موضوع منجر به درگیری شد.

آنها سعی کردند از خروج جوانفکر به این شکل خودداری کنند، اما ماوران پلیس امنیت با پرتاب گاز اشک آور، سعی کردند سد 40 نفری آنها را بشکنند که کارکنان با آتش زدند تعدادی از روزنامه ها تاثیر گاز را از بین بردند.

در ادامه چند ماشین از یگان های ویژه ! وارد موسسه شدند و پس از شکستن فک یکی از کارکنان و زد و خورد های صورت گرفته، با بازداشت 39 نفر از کارکنان روزنامه که همگی از نیروهای حزب الهی فعال در درگیریهای فتنه 88 بودند، ماجرا تمام شد.

اما طبق تعریف یکی از دوستان در بازداشتگاه، بدترین فحاشی ها نسبت به آنها و حتی رئیس [دولت] صورت گرفت، بطوریکه که یکی از ماموران به کارکنان روزنامه که در بازداشت بودند، گفت: همه شما نوچه های مشایی و بقایی هستید، مطمئن باشید چند وقت دیگه احمدی نژادتون هم چشم بسته میاریم اینجا!!!

در ضمن جرم همه این افراد را گذاشتند گروگانگیری معاون دادستان!!! و از همه آنها عکس گرفتند.