شما در حال بازدید از صفحه ساده شده سایت کلمه می باشید. برای دیدن نسخه اصلی اینجا را کلیک کنید.

» تلویزیون رسا امشب؛ گفت و گوی منتشر نشده مهدی کروبی

جمعه, 28 اکتبر, 2011

چکیده : او از خاطرات انتخابات مجالس اول دوم و سوم می گوید و درباره استعفای آیت الله منتظری و کنار گذاشتن ایشان نکات قابل توجهی را مطرح می کند.


تلویزیون رسا، امشب (جمعه شب) ساعت نه و نیم شب به وقت ایران، قسمت اول از یک گفت و گوی منتشر نشده با مهدی کروبی را پخش خواهد کرد.

این گفت و گو پیش از حصر کروبی ضبط شده است و آقای کروبی در این گفت و گوی جالب، جمهوری اسلامی را در سه مقطع پیش از تشکیل، از پیروزی تا رحلت امام و از رحلت امام تا کنون مورد بررسی قرار داده و می گوید، برای من مقطع سوم از همه مهم تر است زیرا انحرافاتی در این مقطع رخ داده که منجر به اتفاقات این چند سال شده و عده زیادی از نیروهای اصیل انقلاب حذف شده اند.

او از خاطرات انتخابات مجالس اول دوم و سوم می گوید و درباره استعفای آیت الله منتظری و کنار گذاشتن ایشان نکات قابل توجهی را مطرح می کند.

این برنامه در سه قسمت و هر قسمت در ۱۵ دقیقه در برنامه پژواک رسا پخش می شود.