شما در حال بازدید از صفحه ساده شده سایت کلمه می باشید. برای دیدن نسخه اصلی اینجا را کلیک کنید.

» مطهری: تنها ابزار من برای اعتراض به تخلف هیات رییسه استعفا بود

چهارشنبه, 26 اکتبر, 2011

چکیده : ما باید پاسخی برای مردم داشته باشیم، چون ۱۰۰ نفر امضا کردند و به جایی نرسید، مردم باید بدانند كه آيا ما به طور طبیعی امضا‌هایمان را پس گرفتیم و با فشار اين كار صورت نگرفته‌است؟ این مسائل باید شفاف شود اگر چه من معتقدم جز تخلف هیئت رئیسه، دلیل دیگری برای این مسئله وجود ندارد به هر حال استعفا تنها ابزار من بود.


نماینده مردم تهران، گفت: استعفای من همچنان پا برجاست حتی اگر نتیجه‌ای که باید در بر نداشته باشد به هر حال من از این ابزار برای احقاق حقوق ملت استفاده می‌کنم.

علی مطهری در گفتگو با ايلنا، با بیان اینکه احتمالا با جمع آوری امضا‌ها براي طرح سوال از رييس دولت تعداد امضاها به حد نصاب رسیده است، تصریح کرد: هیئت رئیسه مایل به انجام این کار نیست، حتی اگر تعداد امضا‌ها بیش از این تعداد نیز بشود.

وی در پاسخ به اینکه اگر اراده‌اي برای شکستن این به قول خودتان تابو وجود ندارد، جمع آوری امضا چه فایده‌ای دارد؟ گفت: به هر حال ما مکلف به انجام وظیفه هستیم، نتیجه هر چه می‌خواهد باشد در شرایط فعلی هیچ کاری نمی‌توان کرد، چرا که نمایندگان حامی دولت و هیئت رئیسه درصدد پس گرفتن امضا‌ها شده‌اند و در صورت به حد نصاب رسیدن هم، باز این طرح عملی نخواهد شد، استعفای من نیز در واکنش به همین رفتار بود.

این نماینده مردم تهران در پاسخ به اين سوال كه به فرض پذیرفته شدن این استعفا، چه حقی از حقوق ملت ادا می‌شود، آیا با این استعفا صورت مسئله را پاک نمی‌کنید؟گفت: ما باید پاسخی برای مردم داشته باشیم، چون ۱۰۰ نفر امضا کردند و به جایی نرسید، مردم باید بدانند كه آيا ما به طور طبیعی امضا‌هایمان را پس گرفتیم و با فشار اين كار صورت نگرفته‌است؟ این مسائل باید شفاف شود اگر چه من معتقدم جز تخلف هیئت رئیسه، دلیل دیگری برای این مسئله وجود ندارد به هر حال استعفا تنها ابزار من بود.

مطهری در خصوص برخی شبهات مبنی بر نظر رهبری جهت تعلل و یا حذف سوال از احمدی نژاد، گفت: مقام معظم رهبری به صراحت موضع خود را در کرمانشاه مشخص کردند و فرمودند که هیچ گونه دخالتی در کار قوا نمی‌کنند، لذا این مسئله بی‌اساس است از این پس هم بعید می‌دانم رهبری وارد این حوزه شوند، بهتر است از ایشان هزینه نکنند این فقط تخلف هیئت رئیسه است.