شما در حال بازدید از صفحه ساده شده سایت کلمه می باشید. برای دیدن نسخه اصلی اینجا را کلیک کنید.

» معاون احمدی‌نژاد: چیزی به عنوان فرار مغزها در کشور وجود ندارد!

دوشنبه, 3 اکتبر, 2011

چکیده : معاون علمی و فناوری احمدی‌نژاد تأکید کرد که چیزی به عنوان فرار مغرها در کشور وجود ندارد! نسرین سلطانخواه همچنین ادعا کرد: روند بازگشت نخبگانی که برای ادامه تحصیل از کشور خارج شده‌اند، افزایش یافته است.


معاون علمی و فناوری احمدی‌نژاد تأکید کرد که چیزی به عنوان فرار مغرها در کشور وجود ندارد!

نسرین سلطانخواه در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس از تحصیل بیش از 80 درصد از برگزیدگان المپیادهای دانش‌آموزی در دانشگاه‌های کشور خبر داد و ادعا کرد: روند بازگشت نخبگانی که برای ادامه تحصیل از کشور خارج شده‌اند، افزایش یافته است.

وی روند خروج نخبگان و استعدادهای برتر برای ادامه تحصیل در خارج از کشور را نسبت به سال‌های گذشته کمتر اعلام کرد و مدعی شد: اگر فقط نخبگان و استعدادهای برتری که به مرحله تحصیلات تکمیلی رسیده‌اند مورد نظر باشد بیش از 70 درصد آنها در داخل کشور مشغول تحصیل هستند و اگر المپیادی‌هایی که در مقطع کارشناسی هستند را نیز به کل این جامعه آماری اضافه کنیم، در حال حاضر بیش از 80 درصد برگزیدگان المپیادهای دانش‌آموزی در دانشگاه‌های کشور تحصیل می‌کنند.

سلطانخواه روند بازگشت نخبگانی را که برای ادامه تحصیل به خارج از کشور رفته‌اند، نسبت به سال‌های 1383 و قبل از آن بیشتر اعلام کرد.