شما در حال بازدید از صفحه ساده شده سایت کلمه می باشید. برای دیدن نسخه اصلی اینجا را کلیک کنید.

» الف: عروس و داماد و نوه احمدی‌نژاد هم با او به نیویورک رفته بودند

چهارشنبه, 28 سپتامبر, 2011

چکیده : محمود احمدی‌نژاد در سفر اخیر خود به نیویورک، گروهی صد نفره شامل وزرا، مشاوران، دیپلمات‌ها، محافظان، مترجمان، خبرنگاران و تعدادی از اعضای خانواده خود را همراه برده است.


سایت «الف» به مدیریت احمد توکلی گزارش داده که محمود احمدی‌نژاد در سفر اخیر خود به نیویورک، گروهی صد نفره شامل وزرا، مشاوران، دیپلمات‌ها، محافظان، مترجمان، خبرنگاران و تعدادی از اعضای خانواده خود را همراه برده است.

به گزارش دیگربان، این سایت محافظه‌کار از خانم شاندیز (همسر احمدی‌نژاد)، مهدی و فاطمه احمدی‌نژاد (فرزندان)، طیبه رحیم مشایی (عروس) و مهدی خورشیدی (داماد احمدی‌نژاد) و دختر او (نوه احمدی‌نژاد) به عنوان همراهان رئیس دولت در این سفر نام برده است.

به نوشته این سایت٬ ذبیحیان لنگرودی همسر رحیم مشائی، طیبه ترکستانی همسر حمید بقائی، امیر رضا بقایی (فرزند بقائی)، قصری ضرغامی همسر ثمره هاشمی و خانم راد همسر علی‌اکبر صالحی نیز احمدی‌نژاد را در این سفر همراهی می‌کردند.