شما در حال بازدید از صفحه ساده شده سایت کلمه می باشید. برای دیدن نسخه اصلی اینجا را کلیک کنید.

» همسر قذافی و سه فرزند وی به الجزایر وارد شدند

سه‌شنبه, 30 آگوست, 2011

چکیده : بنا بر این گزارش محمد، پسر سرهنگ قذافی كه پیش از این از بازداشت خانگی مخالفان گریخته بود، به همراه هانیبال، پسر دیگر آقای قذافی و عایشه دختر او هم اكنون در الجزایر هستند.


دولت الجزایر ورود صفیه، همسر سرهنگ قذافی و سه فرزندش به این كشور را تایید كرده است.

به گزارش خبرگزاری دولتی الجزایر به نقل از بیانیه وزارت خارجه این كشور این چهار نفر روز دوشنبه (۲۹ اوت) از لیبی وارد الجزایر شده‌اند.

بنا بر این گزارش محمد، پسر سرهنگ قذافی كه پیش از این از بازداشت خانگی مخالفان گریخته بود، به همراه هانیبال، پسر دیگر آقای قذافی و عایشه دختر او هم اكنون در الجزایر هستند.

از حدود یك هفته پیش كه مخالفان معمر قذافی وارد طرابلس، پایتخت لیبی شده‌اند تا كنون گزارشی از محل اختفای سرهنگ قذافی منتشر نشده است.

این تحولات به تدریج می تواند به یافتن محل اختفای سرهنگ قذافی كمك كند. او می افزاید از جمله گزارشهای تایید نشده ای در خصوص محل اختفای دو تا دیگر از پسران آقای قذافی منتشر شده است.

در همین حال گزارش شده است كه شورای ملی انتقالی لیبی از الجزایر خواسته است تا اعضای خانواده آقای قذافی را كه به گفته این شورا “هنوز خطری” برای كشور محسوب می‌شود، به لیبی مسترد كند.