شما در حال بازدید از صفحه ساده شده سایت کلمه می باشید. برای دیدن نسخه اصلی اینجا را کلیک کنید.

» اقدام های دولت برای افزایش جمعیت

سه‌شنبه, 23 آگوست, 2011

چکیده : باید جلوی برخی از فرهنگهای غلط مانند اینکه داشتن یک فرزند کافی است و یا اینکه برخی زوجها قصد بچه دار شدن ندارند گرفته شود.


مدیر کل دفتر آمار اطلاعاتی جمعیتی و مهاجرت سازمان ثبت احوال گفت: چنانچه از هم اکنون برنامه ریزی درستی انجام نشود در آینده بر ساختار جمعیت خسارت وارد می شود به همین دلیل باید با مدیریت درست موضوع روند رشد جمعیت ساماندهی شود.

وی با اشاره به تغییر فرهنگ غلط در برخی خانواده ها افزود: باید جلوی برخی از فرهنگهای غلط مانند اینکه داشتن یک فرزند کافی است و یا اینکه برخی زوجها قصد بچه دار شدن ندارند گرفته شود.

علی اکبر محزون در گفتگو با خبرگزاری مهر افزود: با توجه به اینکه رشد جمعیت نسبت به برنامه اول از 3.2 به 1.25 درصد رسیده به همین دلیل کارشناسان معتقدند بطور متوسط طی 30 سال آینده به رشد منفی در جمعیت خواهیم رسید.