شما در حال بازدید از صفحه ساده شده سایت کلمه می باشید. برای دیدن نسخه اصلی اینجا را کلیک کنید.

» علی عبدالله صالح، دیکتاتور یمن: به زودی به کشورم باز خواهم گشت

چهارشنبه, 17 آگوست, 2011

چکیده : دیکتاتور یمن که به علت سوختگی ناشی از حمله مخالفان مسلح، در عربستان سعودی تحت درمان قرار دارد، گفته است که به زودی به کشورش بازخواهد گشت. علی عبدالله صالح از دو ماه قبل که در جریان حمله‌ای به کاخ ریاست جمهوری، مجروح شد، در عربستان به سر می‌برد. با خروج او از کشور، اعتراض‌ها هم تا حد زیادی فروکش کرد، حال آنکه وضعیت حکومت تغییر چندانی نکرد.


علی عبدالله صالح، دیکتاتور یمن که به علت سوختگی ناشی از حمله مخالفان مسلح، در عربستان سعودی تحت درمان قرار دارد، گفته است که به زودی به کشورش بازخواهد گشت.

به گزارش کلمه به نقل از یورونیوز و بی‌بی‌سی، او این اظهارات را در یک پیام ویدئویی برای هوادارانش که در صنعا، پایتخت یمن جمع شده بودند، مطرح کرده است. گزارش شده که حدود شش هزار نفر از اعضای قبایل مختلف یمن در خیابانهای صنعا شاهد این سخنرانی بودند که به طور زنده از تلویزیون این کشور پخش می شد.

رئیس جمهور یمن از دو ماه قبل که در جریان حمله‌ای به کاخ ریاست جمهوری، مجروح شد، در عربستان به سر می‌برد. با خروج او از کشور، اعتراض‌ها هم تا حد زیادی فروکش کرد، حال آنکه وضعیت حکومت تغییر چندانی نکرد.

دولت یمن اعلام کرده که پس از ناآرامی‌های ماههای گذشته، کنترل بخشی از این کشور را از دست داده است. مخالفان اما دولت را متهم می‌کنند که کنترل مناطق تحت نفوذ نیروهای منتسب به القاعده بوده را عمدا در دست نمی‌گیرد تا بدین ترتیب تهدید ناشی از این گروهها را جدی‌تر از انچه هست جلوه دهد و حمایت کشورهای غربی از دیکتاتور این کشور به عنوان ضامن امنیت یمن را جلب کند.