چکیده : اعلام ارقام غیر واقعی اشتغال در کشور، بیکاری موجود در کشور را کمرنگ و این معضل را حل نمی کند. قرار بود در اجرای اصل 44، تولید به سمت رقابتی شدن پیش برود و روند استفاده از تکنولوژی های جدید در صنعت گسترش یابد نه اینکه صنایع قربت الی الله به عده ای واگذار شود.
در حالی که دولت ادعای ایجاد شغل در مقیاس میلیونی را مطرح میکند، دری نجف آبادی به این ادعاها واکنش نشان داد و با متهم کردن ضمنی احمدینژاد و مسئولان دولتی به دروغگویی در ارائه آمار، گفت: اعلام ارقام غیر واقعی اشتغال در کشور، بیکاری موجود در کشور را کمرنگ و این معضل را حل نمی کند.
به گزارش مهر، وی در خطبه های نماز جمعه اراک با بیان اینکه نرخ بیکاری بالای 10 درصد در شان نظام نیست، افزود: شایسته نیست علیرغم حضور این جوانان پرشور و مستعد آنان بیکار بمانند و انرژی انها هدر برود.
دری نجف آبادی همچنین گفت: قرار بود در اجرای اصل 44، تولید به سمت رقابتی شدن پیش برود و روند استفاده از تکنولوژی های جدید در صنعت گسترش یابد نه اینکه صنایع قربت الی الله به عده ای واگذار شود.
وی افزود: ارجاع اصل 44 به گونه ای بوده که گویا با جمع کردن مال خود می توان کارخانه ای را خرید، در حالی که این اصل، اصلی مترقی برای توسعه است که باید درست اجرا شود.