شما در حال بازدید از صفحه ساده شده سایت کلمه می باشید. برای دیدن نسخه اصلی اینجا را کلیک کنید.

» با اجرای ضعیف هدفمندی یارانه‌ها؛ نیمی از واحدهای صنعتی گاوداری و مرغداری تعطیل شدند

پنج‌شنبه, 16 ژوئن, 2011

چکیده : اجرای ناهماهنگ و ضعیف قانون هدفمندی یارانه‌ها موجب شده است که بسیاری از خانواده‌های کارگری در کشور شرایط دشوارتری از گذشته را بگذرانند.


عضو هیئت رئیسه کمیسیون کشاورزی، با اعلام خبر تعطیلی ۵۰ درصد از واحدهای صنعتی گاوداری و مرغداری کشور به علت اجرای ناهماهنگ هدفمندی یارانه‌ها، گفت: تعطیلی این واحدها افزون بر وارد آوردن آسیب‌های جدی به تولید بخش کشاورزی و دامداری، زندگی بسیاری از خانواده‌های کارگری را در سال جهاد اقتصادی با دشواری‌های فراوانی مواجه کرده است.

“جلال محمودزاده” در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت افزود: تعطیلی واحدهای پرورش مرغ و گاو در کشور موجب بیکاری جمعیت بزرگی از کارگران شده است.

نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: مردم انتظار دارند در سال جهاد اقتصادی سطح کیفی بالاتری در زندگی تجربه کنند، اما متأسفانه اجرای ناهماهنگ و ضعیف قانون هدفمندی یارانه‌ها موجب شده است که بسیاری از خانواده‌های کارگری در کشور شرایط دشوارتری از گذشته را بگذرانند.

وی با بیان این که تعطیلی کارخانه‌ها و واحدهای تولیدی کشور افزون بر بیکاری جمعیت بزرگی از کارگران، کاهش میزان تولید را به همراه خواهد داشت، ادامه داد: کاهش تولید به معنای افزایش میزان واردات به کشور است و این مسئله‌ای است که پایه‌های توسعه تولید را در کشور از بین می‌برد.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی با تأکید بر لزوم اجرای دقیق و بی‌کم و کاست قانون بهره‌وری بخش کشاورزی، یادآور شد: کشاورزی و دامداری بی‌تردید از مهم‌ترین پایه‌های توسعه اقتصادی کشور است و بی اعتنایی به آن به معنی بی اعتنایی به توسعه و رفاه عمومی است.