شما در حال بازدید از صفحه ساده شده سایت کلمه می باشید. برای دیدن نسخه اصلی اینجا را کلیک کنید.

» جوانترين زندانیان سیاسی بند 350 زندان اوين چه کسانی هستند؟

پنج‌شنبه, 19 می, 2011

چکیده : روح الله میرزاخانی ، 19 ساله به اتهام اجتماع و تباني بر ضد امنیت ملی از آذر ماه سال گذشته در زندان اوين است . او هنوز بلاتكليف است و هيچ دادگاهي برايش برگزار نشده است .


ايوب قنبرپوريان و روح الله میرزاخانی جوانترين زندانيان بند 350 زندان اوين محسوب مي شوند .قنبرپوریان به تازگی به رجایی شهر منتقل شده است.

به گزارش خبر نگار كلمه، روح الله میرزا خاني 19 ساله از جوانترين زندانيان حوادث انتخابات در بند 350 زندان اوين، بزرگترين بند زندانيان سياسي كشور هم اكنون در ميان بيش از 170 زنداني ديگر اين بند به سر مي برد.

روح الله میرزاخانی ، 19 ساله به اتهام اجتماع و تباني بر ضد امنیت ملی از آذر ماه سال گذشته در زندان اوين است . او هنوز بلاتكليف است و هيچ دادگاهي برايش برگزار نشده است .

ايوب قنبر پوريان نیز که به تازگی از بند 350 اوین منتقل شده، به اتهام اخلال در نظم و اقدام علیه امنیت ملی به سه سال و چهار ماه حبس محكوم شده است . اين جوان 20 ساله در يكي از تظاهرات های مسالمت آميز مردم در اعتراض به نتيجه انتخابات ۱۳۸۸ بازداشت و روانه زندان شد .

وي اهل يکی از روستاهای کوه دشت لرستان است که در تهران به عنوان کارگر ساختمان مشغول به کار بوده است . ايوب سرپرست خانواده بوده و در تمام ماههای گذشته ،خانواده اش بدون حضور او با مشکلات مالی فراوان دست به گريبان بوده اند.

او مدتی در بند دو الف سپاه نگه داری شد و مدتها در بند ۳۵۰ زندان اوين به همراه تعدادي ديگر از زندانيان سياسی نگهداري مي شد و سپس به رجایی شهر انتقال یافت.