شما در حال بازدید از صفحه ساده شده سایت کلمه می باشید. برای دیدن نسخه اصلی اینجا را کلیک کنید.

» ممانعت از ورود برخي دانشجويان به دانشگاه امير كبير

یکشنبه, 15 می, 2011

چکیده : دانشجوياني كه از ورود آنها به دانشگاه ممانعت به عمل آمده است از جمله كساني هستند كه در تجمعات گذشته و فعاليت هاي سياسي دانشجويان حضور داشته اند.و حضور نيروهاي انتظامات به مراتب بيش تر و چندين برابر روزهاي به چشم مي خورد.


همزمان با فرا رسيدن25ارديبهشت كه دانشجويان اين روز را به عنوان روز اعتراض خود به فضاي امنيتي دانشگاه ها اعلام كرده بودند از ورود برخي چهره هاي فعال دانشجويي و شناخته شده به دانشگاه امير كبير ممانعت به عمل آمده است.

به گزارش تحول سبز و بر اساس اخبار رسيده از سوي شاهدان عيني، از صبح امروز مامورين حراست دانشگاه امير كبيربا كنترل تردد دانشجويان به محوطه دانشگاه از ورود تعدادي از دانشجويان فعال و شناخته شده اين دانشگاه ممانعت به عمل آورده اند.
بر اساس همين گزارش تعداد زيادي از نيروهاي انتظامات دانشگاه به جهت كنترل دقيق تر دانشجويان در بين آنها در حال تردد هستند.

دانشجوياني كه از ورود آنها به دانشگاه ممانعت به عمل آمده است از جمله كساني هستند كه در تجمعات گذشته و فعاليت هاي سياسي دانشجويان حضور داشته اند.و حضور نيروهاي انتظامات به مراتب بيش تر و چندين برابر روزهاي به چشم مي خورد.