شما در حال بازدید از صفحه ساده شده سایت کلمه می باشید. برای دیدن نسخه اصلی اینجا را کلیک کنید.

» تایید دو سال حبس برای وحید لعلی پور

سه‌شنبه, 10 می, 2011

چکیده : وحيد لعلي پور و مهدیه گلرو، دانشجوی محروم از تحصیل رشته اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی، تاریخ ۱۱ آذر ماه در پی مراجعه ماموران امنیتی به منزلشان، بازداشت شدند .


حكم دو سال زندان وحيد لعلي پور ، فعال دانشجويي وهمسر مهديه گلرو زنداني سياسي تاييد شد .

به گزارش خبرنگار كلمه، طبق اين حكم وي به دو سال حبس كه يك سال آن به مدت 4 سال به حالت تعليق در آمده و يك سال حبس تعزيري محكوم شده است .

وحيد لعلي پور و مهدیه گلرو، دانشجوی محروم از تحصیل رشته اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی، تاریخ ۱۱ آذر ماه در پی مراجعه ماموران امنیتی به منزلشان، بازداشت شدند .

دادگاه لعلی‌پور روز هشتم آبان ماه ۸۹ در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب و به رياست قاضی مقيسه برگزار شد.قاضی در جلسه دادگاه تنها اعلام کرد که به دليل “جوان بودن” و اين که همسر وی نيز زندانی است، يک سال از اين حکم برای چهار سال به صورت تعليق در خواهد آمد و يک سال ديگر تعزيزی است.مهديه گلرو از آن زمان تاكنون در زندان به سر مي برد و لعلي پور با اينكه به قيد وثيقه از زندان آزاد شد، اكنون با تاييد حكمش به دوسال زندان محكوم شده است .

مهديه گلرو هم اكنون به همراه تعدادي ديگر از زندانيان سياسي زن در بند قرنطینه زندان اوين نگهداري مي شود .