شما در حال بازدید از صفحه ساده شده سایت کلمه می باشید. برای دیدن نسخه اصلی اینجا را کلیک کنید.

» قذافی از خانواده مقاماتی که از او جدا شده‌اند، انتقام می‌گیرد

جمعه, 29 آوریل, 2011

چکیده : معمر قذافی، خانواده‌های مقامات و مسئولان لیبی را که از رژیم وی جدا شده‌اند، مورد آزار و اذیت قرار می‌دهد.


معمر قذافی از خانواده‌های مقاماتی که از رژیم وی جدا شده‌اند، انتقام می‌گیرد.

به گزارش فارس، روزنامه لوفیگارو در شماره امروز خود نوشت: قذافی خانواده‌های مقامات و مسئولان لیبی را که از رژیم وی جدا شده‌اند، مورد آزار و اذیت قرار می‌دهد.

لوفیگارو در ادامه افزود: در حال حاضر قذافی ۱۴ تن از افراد خانواده “نوری المسماری ” رئیس سابق تشریفات خود را بازداشت و دستگیر کرده است.

این روزنامه به نقل از المسماری نوشت که ۴ تن از دختران و پسران المسماری و ۸ تن از فرزندان برادرش به اضافه همسر سابقش روز سه‎شنبه گذشته بازداشت و در زندان ابوسلیم زندانی شدند.

وی با اشاره به این‎که قذافی به این طریق می‌خواهد با فشار آوردن بر خانواده‌اش از وی انتقام بگیرد، افزود: در آخرین تماس با همسرم او به من گفت، کسانی که مرا بازداشت کردند، به من گفتند که مسئول بمباران دفتر قذافی تو هستی.

لوفیگارو نوشت: المسماری که سی سال برای قذافی خدمت می‌کرد، متهم به ارائه اطلاعات از محل دفتر قذافی است که روز دوشنبه توسط نیروهای ناتو بمباران شد.