چکیده : برخی مشکلات واحدها مانند عدم پرداخت یک تا سه ماه نگران کننده و حاد نیست. در استان قزوین تنها پنج واحد شامل فرنخ، مه نخ، پوشینه بافت، زیاران، چینی البرز و نازنخ در ردیف واحدهای بحرانی و در آستانه تعطیلی بشمار میروند.
یک مدیر دولتی استان قزوین، در اولین روز از هفته کارگر، گفت که تا سه ماه پرداخت نشدن حقوق کارگران نگرانکننده نیست و حلشدنی است!
مدیرکل کار و امور اجتماعی این استان که با خبرگزاری مهر گفتوگو میکرد، در عین حال اذعان کرد که حدود 27 تا 30 واحد صنعتی استان با مشکل پرداخت حقوق و تولید مواجهاند، و وعده داد که برای حل آنها اقدام خواهد شد.
علی ایمانی خاطرنشان کرد: در استان قزوین تنها پنج واحد شامل فرنخ، مه نخ، پوشینه بافت، زیاران، چینی البرز و نازنخ در ردیف واحدهای بحرانی و در آستانه تعطیلی بشمار میروند که برای پرداخت مطالبات کارگری، سنوات و بیمه بیکاری پیگیر هستیم.
وی گفت: برخی مشکلات واحدها مانند عدم پرداخت یک تا سه ماه نگران کننده و حاد نیست و در زمره مطالبات تلقی میشود که با پیگیری و اتخاذ راهکار مناسب حل شدنی است.
وی افزود: ادعا نمیکنیم که در استان قزوین مشکلی در واحدهای صنعتی وجود ندارد بلکه دغدغه همه مسئولان استان تلاش در مسیر حل مشکلات کارگری در حد امکانات و اختیارات است و مسائل ریشه ای و قدیمی از جمله واگذاری واحدها به بخش خصوصی در اختیار مسئولان استان نیست.