شما در حال بازدید از صفحه ساده شده سایت کلمه می باشید. برای دیدن نسخه اصلی اینجا را کلیک کنید.

» نماینده یزد: به دلیل سیاست‌های غلط دولت، هفتاد درصد دامپروری‌ها تعطیل شده‌اند

یکشنبه, 17 آوریل, 2011

چکیده : در حالی قیمت گوشت داخلی افزایش پیدا کرده است که واردات گوشت با قیمت ارزان در کشور ادامه دارد و به دلیل بی ثباتی در سیاستگذاری های دولتی در بخش کشاورزی و دامداری شاهد تعطیلی پروار بندی ها و دامپروری ها در کشور هستیم. تا سال گذشته 70 درصد دامپروری ها و پروار بندی ها در شهر یزد تعطیل شده بود و امسال نیز دامپروری ها اعلام کردند که 30 درصد باقیمانده این بخش نیز همین تولید موجود را هم نخواهد داشت.


نماینده مردم یزد با انتقاد از سیاست های دولت مبنی بر واردات بی رویه گوشت، گفت: به دلیل سیاستگذاری غلط و بی ثباتی در سیاستگذاری از سوی دولت در بخش کشاورزی و دامداری و نبود برنامه ریزی در این بخش شاهد تعطیلی 70 درصدی دامپروری ها در استان یزد در سال 89 و تعطیلی 30 درصد باقیمانده در سال 90 هستیم.

به گزارش مهر، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی روز یکشنبه به بررسی سئوال علی اکبر اولیا نماینده مردم یزد و صدوق مبنی بر اینکه برنامه های جهاد کشاورزی در خصوص تعادل بخشی به نظام تولید و عرضه دام چیست، از صادق خلیلیان وزیر جهاد کشاورزی پرداختند.

علی اکبر اولیا در توضیح سوال خود اظهار داشت: در 4 سال گذشته افزایش 4 برابری قیمت گوشت قرمز را در کشور شاهد بودیم و این موضوع نوید بهبود وضعیت برای کشاورزان و دامداران را می داد این در حالیست که این موضوع محقق نشد و بهبودی در وضعیت کشاورزان و دامداران ایجاد نشد.

وی با بیان اینکه جهاد کشاورزی هیچ انسجامی در برنامه ریزی برای بخش کشاورزی ندارد افزود: متاسفانه در زمان های مختلف نیز این وزارتخانه دچار دستپاچگی شده و مبادرت به واردات گسترده گوشت با قیمت ارزان، حجم بالا و کیفیت خوب کرده است که این مسئله نیز موجب شده است تا تولید داخلی به مخاطره بیفتد.

وی ادامه داد: در حالی قیمت گوشت داخلی افزایش پیدا کرده است که واردات گوشت با قیمت ارزان در کشور ادامه دارد و به دلیل بی ثباتی در سیاستگذاری های دولتی در بخش کشاورزی و دامداری شاهد تعطیلی پروار بندی ها و دامپروری ها در کشور هستیم.

اولیا گفت: تا سال گذشته 70 درصد دامپروری ها و پروار بندی ها در شهر یزد تعطیل شده بود و امسال نیز دامپروری ها اعلام کردند که 30 درصد باقیمانده این بخش نیز همین تولید موجود را هم نخواهد داشت.

نماینده یزد گفت: بنابراین به دلیل سیاست های غلط و برنامه ریزی های نادرست جهاد کشاورزی استان یزد که در تولید گوشت قرمز نمونه بوده است در سال 90 تقریبا تمام نیاز خود را از خارج وارد خواهد کرد.

این در حالی است که خلیلیان وزیر جهاد کشاورزی مدعی بود: اکنون وضعیت تولید در بخش کشاورزی و دامپروری مناسب است و ما توانسته ایم در سال 89 گام های بلندی در زمینه تامین نیاز داخلی در حوزه گوشت برداریم.