شما در حال بازدید از صفحه ساده شده سایت کلمه می باشید. برای دیدن نسخه اصلی اینجا را کلیک کنید.
» حاکمان دیکتاتور با مقابله با مردم، ناخواسته باعث نفرت بیشتر مردم می‌شوند

» انتقاد مجمع مدرسین و محققین از برخورد نیروهای اطلاعاتی و انتظامی با مراسم پدر میرحسین

یکشنبه, 10 آوریل, 2011

چکیده : مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم، از عملکرد نیروهای اطلاعاتی و انتظامی در رابطه با فوت مرحوم میر اسماعیل موسوی ابراز تأسف کرد و به انتقاد از مخالفت حاکمیت با حضور ایشان در کنار پیکر پدر خود در بهشت زهرا و دستگیری بعضی از شرکت کنندگان در مراسم پرداخت.


مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم، از عملکرد نیروهای اطلاعاتی و انتظامی در رابطه با فوت مرحوم میر اسماعیل موسوی ابراز تأسف کرد و به انتقاد از مخالفت حاکمیت با حضور ایشان در کنار پیکر پدر خود در بهشت زهرا و دستگیری بعضی از شرکت کنندگان در مراسم پرداخت.

به گزارش کلمه، این تشکل روحانی اصلاح طلب همچنین ضمن محکوم کردن اقدام غیر قانونی کمیسیون ماده 10 احزاب در مورد توقیف پروانه خود، از موضع اصولی مجمع روحانیون مبارز در حمایت از مجمع مدرسین و محققین تشکر کرده است.

بر اساس گزارش اولین جلسه مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم در سال 1390 که در وب‌سایت این تشکل منتشر شده، این مجمع بر نظر مرجع عالیقدر حضرت آیت‌الله‌العظمی سیستانی در مورد محکومیت استفاده‌های ابزاری از مباحث مربوط به ظهور امام زمان (عج) و مسائل عرفانی خودساخته برای انحراف افکار مذهبی مردم و جلب حمایت آنان از بعضی از کارگزاران تأکید کرده است.

اعضای مجمع مدرسین همچنین به تشکر از مردم قدرشناسی پرداخته‌اند که به‌رغم نبود امکان اطلاع رسانی آزاد، به دیدار تعداد معدودی از زندانیان سیاسی، که در ایام نوروز به مرخصی آمده بودند، رفته و حمایت خود را از استقامت آنان ابراز داشته‌اند.

اعضای این تشکل همچنین ابراز عقیده کرده‌اند که حاکمان دیکتاتوری که در لیبی، بحرین، یمن و سوریه به جای شنیدن سخن معترضان و مصلحان، به مقابله با مردم مظلوم خود می پردازند، ناخواسته باعث نفرت بیشتر مردم می شوند و سقوط خود را نزدیک‌تر می‌کنند.