شما در حال بازدید از صفحه ساده شده سایت کلمه می باشید. برای دیدن نسخه اصلی اینجا را کلیک کنید.

» نماینده ورامین: وزارتخانه‌ها به تذکرات نمایندگان بی‌توجه‌اند

دوشنبه, 14 مارس, 2011

چکیده : متاسفانه در حال حاضر به تذكرات نمایندگان به ويژه به تذكرات مكتوبي كه رئيس مجلس امضا كرده و به دستگاهها ابلاغ مي‌كند، بي‌توجهي مي‌شود و علي‌رغم ابلاغ تذكرات، هيچ انعكاسي را ما شاهد نيستيم.


نماينده‌ي ورامين در مجلس، در تذكري نسبت به بي توجهي وزارتخانه‌ها به تذكرات نمايندگان انتقاد كرد.

به گزارش ايسنا، سيد حسين نقوي حسيني در تذكر خود اظهار كرد: طبق ماده 192 آيين نامه و ماده 106 نمايندگان حق دارند تذكر و نطق‌هاي ميان دستور داشته باشند و مباحثي را راجع به دستگاههاي اجرايي مطرح كنند، اوايل دوره معاونتهاي حقوقي، وزارتخانه‌ها به اين تذكرات به ويژه به تذكرات مكتوبي كه رئيس مجلس امضا كرده و به دستگاهها ابلاغ مي‌كند توجه مي‌كردند و پاسخ مي‌دادند و در اين خصوص وزارتخانه مربوط توضيح مي‌داد.

وي گفت: متاسفانه در حال حاضر به اين موارد بي‌توجهي مي‌شود و علي‌رغم ابلاغ تذكرات، هيچ انعكاسي را ما شاهد نيستيم لذا از رئيس مجلس تقاضا مي‌كنم اين موضوع را پيگيري نمايد تا پاسخ لازم داده شود.

به گزارش ايسنا، لاريجاني در پاسخ اين تذكر شفاهي گفت: تذكرات نمايندگان از طريق هيات رئيسه به دستگاههاي مختلف به صورت كتبي داده مي‌شود،اما براي انعكاس كار و اطلاع آن به نمايندگان در هيات رئيسه فرمولي پيدا خواهيم كرد.