شما در حال بازدید از صفحه ساده شده سایت کلمه می باشید. برای دیدن نسخه اصلی اینجا را کلیک کنید.

» بهره‌برداري از خط‌آهن ناقص اصفهان‌-‌شيراز تصميم مديران ارشد بود

یکشنبه, 6 مارس, 2011

چکیده : مديرعامل شركت قطار‌هاي مسافري رجاء در پاسخ به اين سؤال كه به چه دليل با وجود عدم تكميل زيرساخت اين مسير ريلي، قطار در اين خط آهن تردد مي‌كند، تصريح كرد: سرمايه زيادي در اين مسير به كار گرفته شده بود و تصميم مديران ارشد بر اين بود كه بهره‌برداري صورت گيرد.


مديرعامل شركت قطار‌هاي مسافري رجاء ضمن اشاره به فعاليت‌هاي نوروزي رجاء براي آماده سازي ناوگان خود در ايام نوروز 1390، علت بهره‌برداري از خط‌آهن ناقص اصفهان – شيراز را تصميم مديران ارشد عنوان كرد.

به گزارش خبرنگار  فارس، ناصر بختياري امروز در ارائه گزارش برنامه‌هاي نوروزي شركت رجاء در پاسخ به سؤال فارس راجع به قطار اصفهان – شيراز اذعان داشت: قرار بود ايستگاه راه‌آهن شيراز در سال جاري به اتمام برسد كه اين مورد هنوز اجرايي نشده است.

مديرعامل شركت قطار‌هاي مسافري رجاء در پاسخ به اين سؤال كه به چه دليل با وجود عدم تكميل زيرساخت اين مسير ريلي، قطار در اين خط آهن تردد مي‌كند، تصريح كرد: سرمايه زيادي در اين مسير به كار گرفته شده بود و تصميم مديران ارشد بر اين بود كه بهره‌برداري صورت گيرد.

بختياري خاطرنشان كرد: هم‌اكنون هفته‌اي دو قطار در اين مسير ريلي در خط شيراز – تهران و هفته‌اي يك قطار در خط شيراز – مشهد سير دارد.