چکیده : پس از شهادت صانع ژاله دانشجوی دانشگاه هنر تهران به دست نیروهای امنیتی، در تجمع اعتراضی دانشجویان در دانشگاه هنر به همین منظور، نیروهای امنیتی و حراست با یورش به دانشجویان این دانشگاه شمار زیادی از آنها را بازداشت کردند. اما اعتصاب دانشجویان مبنی بر شرکت نکردن در کلاس ها هم چنان پا برجاست.
دانشگاه هنر، کماکان در اعتراض به شهادت صانع ژاله توسط نیروهای امنیتی، در اعتصاب به سر می برد.
به گزارش دانشجونیوز، امروز سه شنبه براي سومين روز متوالی در هفته ي جاري كلاس های درس دانشگاه هنر برگزار نشد.
لازم به ذكر است؛ پس از كشته شدن شهيد صانع ژاله توسط نيروهاي حكومتی، انجمن اسلامي اين دانشگاه طي بيانيه ای اعلام كرده بود كه به مدت یک هفته دانشجويان سر كلاس هاي درس حاضر نمی شوند.
پس از شهادت صانع ژاله دانشجوی دانشگاه هنر تهران به دست نیروهای امنیتی، در تجمع اعتراضی دانشجویان در دانشگاه هنر به همین منظور، نیروهای امنیتی و حراست با یورش به دانشجویان این دانشگاه شمار زیادی از آنها را بازداشت کردند. اما اعتصاب دانشجویان مبنی بر شرکت نکردن در کلاس ها هم چنان پا برجاست.