شما در حال بازدید از صفحه ساده شده سایت کلمه می باشید. برای دیدن نسخه اصلی اینجا را کلیک کنید.

» ادامه اعتراضات در بحرین، یمن، لیبی و الجزایر / علی عبدالله صالح: کار، کار خارجی‌هاست

پنج‌شنبه, 17 فوریه, 2011

چکیده : در ادامه ناآرامی‌های سیاسی در کشورهای منطقه، در بحرین و یمن بار دیگر مردم در اعتراض به دولت، به خیابان‌ها آمدند. ناآرامی‌های دیروز در یمن یک کشته و در بحرین دو کشته بر جا گذاشت. علي عبدالله صالح، رييس‌جمهور يمن، نیز كشور‌هاي خارجي را به دست‌داشتن در تظاهرات اخير اين كشور متهم كرد.


در ادامه ناآرامی‌های سیاسی در کشورهای منطقه، در بحرین و یمن بار دیگر مردم در اعتراض به دولت، به خیابان‌ها آمدند. ناآرامی‌های دیروز در یمن یک کشته و در بحرین دو کشته بر جا گذاشت.

رسانه‌هاي خارجی به نقل از گروه‌های مخالف دولت در بحرین گزارش دادند كه چهارشنبه در پی درگیری میان پلیس بحرین و معترضان، دو تن کشته و دست‌کم ۵۰ تن زخمی شدند.

به گزارش خبرگزاري فرانسه، این درگیری زمانی رخ داد که پلیس برای پراکنده کردن معترضان از میدان اصلی منامه، پایتخت بحرین به گاز اشک‌آور و گلوله پلاستیکی متوسل شد.

چهارشنبه چهارمین روز از اعتراض‌هاي مخالفان این کشور به شمار می‌رفت. اوایل هفته جاری نیز دو تن دیگر از تظاهرکنندگان کشته شدند.

در یمن هم، در برخورد بین پلیس و تظاهرکنندگان در شهر عدن یمن، یک نفر کشته و چندین نفر دیگر مجروح شده اند.

به گزارش بی بی سی، ماموران امنیتی برای مقابله با تظاهرکنندگانی که به سوی آنها سنگ پرتاب می کردند و اتومبیل ها را آتش می زدند، متوسل به تیراندازی هوایی و پرتاب گاز اشک آور شدند.

همچنین از پایتخت یمن، صنعا، هم از برخورد بین دانشجویان و هواداران علی عبدالله صالح، رئیس جمهوری این کشور گزارش می رسد.

گزارش ها حاکی از حمله گسترده نیروهای امنیتی به معترضان و کتک زدن تظاهرکنندگان با باتوم است.

حمله به تظاهرکنندگان در حالی انجام شد که قبل از آن، گروهی از هواداران دولت، پیش از دخالت نیروهای امنیتی به معترضان هجوم برده بودند.

همچنین
به گزارش روزنامه عربستاني الرياض، علي عبدالله صالح، رييس‌جمهور يمن كشور‌هاي خارجي را به دست‌داشتن در تظاهرات اخير اين كشور متهم كرد.

او در ديدار با رهبران قبائل يمن اظهار داشت: بعضي‌ها مي‌خواهند كه يمن را دچار بحران كنند و با دعوت به آشوب و خشونت مي‌خواهند امنيت، ثبات و وضعيت مناسب اجتماعي اين كشور را از بين ببرند.

اين در حالي است كه روز گذشته تظاهرات مخالفان علي عبدالله صالح و همچنين تظاهراتی در حمایت از وي در يمن انجام شد.

در لیبی هم معترضان در ادامه اعتراضات خود علیه حکومت معمر قذافی، در شهر بنغازی، دومین شهر بزرگ لیبی در مقابل مقر پلیس دست به تظاهرات زده و شعارهایی علیه حکومت سر دادند.

به گزارش سی ان ان، معترضان اقدام به سنگ‌پراکنی به سوی ساختمان پلیس نیز کرده‌اند و اوج درگیری های بین مردم و نیروهای انتظامی، شامگاه چهارشنبه و بعد از حملات آنها به مردم رخ داده است.

در الجزایر نیز مخالفان قصد دارند خود را مجددا از روز جمعه از سر گیرند، و علی رغم وضعیت فوق العاده در آن کشور، در میدان های اصلی دست به تجمع بزنند.