شما در حال بازدید از صفحه ساده شده سایت کلمه می باشید. برای دیدن نسخه اصلی اینجا را کلیک کنید.

» اقلیت مجلس: بگذارید منتقدان حرفشان را بزنند / اکثریت: بصیرت داشته باشید!

سه‌شنبه, 15 فوریه, 2011

چکیده : اقلیت مجلس خواستار آن شد که حاکمیت اجازه دهد دوستداران انقلاب نقدهای دلسوزانه خود را برای اصلاح امور مطرح کنند. اما پیش از نطق یک نماینده اقلیت در جلسه امروز، نمایندگان اکثریت خواستار بصیرت فراکسیون اقلیت! شدند و شعارهایی همچون «اقلیت، بصیرت، بصیرت» و «مرگ بر ضد ولایت فقیه» سر دادند.


در حالی که اقلیت مجلس خواستار آن شده که حاکمیت اجازه دهد دوستداران انقلاب نقدهای دلسوزانه خود را برای اصلاح امور مطرح کنند، پیش از نطق یک نماینده اقلیت در جلسه امروز، نمایندگان اکثریت خواستار بصیرت فراکسیون اقلیت! شدند و شعارهایی همچون «اقلیت، بصیرت، بصیرت» و «مرگ بر ضد ولایت فقیه» سر دادند.

فراکسیون اقلیت امروز در پی صادر نشدن مجوز برای راهپیمایی مردم در روز 25 بهمن، با صدور بیانیه​ای از حاکمیت خواست که در برخورد با منتقدین مصلح با سعه صدر بیشتری برخورد کند و اجازه دهند که دوستداران نظام و انقلاب اسلامی نقدهای دلسوزانه خود را که به اصلاح امور می‌انجامد بیان کنند.

متن بیانیه امروز فراکسیون اقلیت مجلس چنین است:

در شرایط حساس فعلی، کشور بیش از هر زمان دیگری نیاز به آرامش دارد. لذا اقداماتی که در جهت تنش‌زایی انجام شود خصوصا اقداماتی که به خشونت در جامعه دامن بزند به نفع کشور و نظام نیست.

بدیهی است اصلاح‌طلبی به معنی حرکت در چهارچوب قانون اساسی و اعمال اصلاحات با روش‌های مدنی است و با اقدامات خلاف قانون مخالفت و هر گونه اقدام خلاف قانون از دیدگاه اصلاح‌طلبان محکوم است.

اصلاح‌طلبان معتقد به نقدهای منصفانه در چهارچوب ارزش‌های نظام هستند و از حاکمیت می‌خواهند که در برخورد با منتقدین مصلح با سعه صدر بیشتری برخورد کند و اجازه دهند که دوستداران نظام و انقلاب اسلامی نقدهای دلسوزانه خود را که به اصلاح امور می‌انجامد بیان کنند.

در خاتمه تاکید می‌کنیم که منافقین و دشمنان نظام بدانند که با حرکات رذیلانه خود نمی‌توانند از اختلافات درون خانواده نظام سوءاستفاده و هر گونه حرکتی را محکوم و همچون همیشه از طرف مردم مطرود می‌باشد.