شما در حال بازدید از صفحه ساده شده سایت کلمه می باشید. برای دیدن نسخه اصلی اینجا را کلیک کنید.

» وزیر اقتصاد: واردات کشور در 5 سال گذشته 53 درصد افزایش یافته است

شنبه, 5 فوریه, 2011

چکیده : ارزش واردات در پنج سال گذشته 53 درصد افزایش داشته است. / مهمترین قلم واردات در یک سال گذشته ، فلزات گرانبها بوده است.


وزیر اقتصاد، ارزش صادرات و واردات کشور در سال جاری را تا پایان دی 105 میلیارد دلار اعلام کرد و گفت: این میزان در مقایسه با مدت مشابه پارسال 26.5 درصد رشد نشان می دهد.

به گزارش واحد مرکزی خبر، سید شمس الدین حسینی در همایش روز جهانی گمرک با عنوان “دانش – کلید تعالی گمرک “افزود : وزن واردات به دلیل تغییر در ترکیب آن حدود دو و نیم درصد کاهش داشته است. وی گفت: مهمترین قلم واردات در یک سال گذشته ، فلزات گرانبها بوده است.

حسینی به رشد 47 درصدی ترانزیت در ده ماه اخیر در مقایسه با دوره مشابه پارسال اشاره کرد و گفت: ترانزیت از خاک ایران در این مدت به 8 و نیم میلیون تن به ارزش 26 میلیارد دلار رسید.

وزیر اقتصاد کل با بیان اینکه مبادلات اقتصادی در سال گذشته نسبت به سال 83 از لحاظ وزن 84 درصد و از لحاظ ارزش 100 درصد رشد داشت، گفت: صدور کالاهای غیرنفتی نیز سه برابر رشد کرده است.

حسینی گفت: مسافرانی که از گمرک وارد یا خارج شدند ، در پایان سال 83 هشت میلیون و 800 هزار نفر بودند که در ده ماه نخست امسال به 16 میلیون افزایش یافته است.

وی افزود: ارزش واردات در پنج سال گذشته 53 درصد افزایش داشته و درآمد گمرکی از 3300 به 6700 میلیارد تومان رسیده است.