شما در حال بازدید از صفحه ساده شده سایت کلمه می باشید. برای دیدن نسخه اصلی اینجا را کلیک کنید.

» بعد از گذشت دوماه از اتمام مهلت قانونی ; احتمال بررسي لايحه بودجه 90 در سال آينده

جمعه, 4 فوریه, 2011

چکیده : با توجه به اينكه دولت لايحه بودجه را در زمان مقرر به مجلس ارائه نداده به احتمال زياد مجلس بررسي نهايي لايحه بودجه را به سال 90 موكول خواهد كرد.


عضو كميسيون كشاورزي مجلس گفت: با توجه به اينكه دولت لايحه بودجه را در موعد مقرر به مجلس ارائه نداده است، به احتمال زياد بررسي آن به سال 90 موكول خواهد شد.

يونس اسدي در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادي فارس با اشاره به ميزان بودجه بخش كشاورزي در سال جاري گفت: هنوز بودجه به مجلس ارائه نشده اما با آمارهايي كه اعلام مي‌شود 40 درصد افزايش را در بخش كشاورزي نسبت به سال قبل شاهد خواهيم بود.

عضو كميسيون كشاورز مجلس تاكيد كرد: با توجه به اينكه دولت لايحه بودجه را در زمان مقرر به مجلس ارائه نداده به احتمال زياد مجلس بررسي نهايي لايحه بودجه را به سال 90 موكول خواهد كرد.

وي ادامه داد: اين در حالي است كه لايحه بودجه از سوي دولت تا 15 آذرماه سال جاري بايد به مجلس ارائه مي‌شد.

اسدي گفت:‌ طبق قانون اگر دولت بودجه را در وقت مقرر به مجلس ارائه ندهد مجلس مي‌تواند براي گذران امورات جاري بخشي از مبلغ بودجه را تاييد و بررسي نهايي را به زمان مناسب موكول كند.

به گفته وي، سهم بخش كشاورزي بر اساس اظهارات وزير جهاد كشاورزي يك هزار و 280 ميليارد تومان از محل يارانه توليد پيش‌بيني شده است.

عضو كميسيون كشاورزي مجلس افزود: اين رقم حداقل بودجه‌اي است كه در نظر گرفته شده و نشان‌دهنده بي‌نهايت كم‌لطفي به بخش كشاورزي است.

وي در پاسخ به اينكه آيا اين رقم نشانگر سهم كمتر بخش كشاورزي نسبت به صنعت است، گفت: البته اين رقم براي اين مرحله در نظر گرفته شده اما احتمال دارد در مراحل بعدي تغييراتي در اين نسبت‌ها ايجاد شود.

اسدي در خصوص قدرت چانه‌زني بخش كشاورزي براي تصاحب يارانه توليد بيشتر، گفت: فضا طوري است كه بخش‌ها چانه‌زني بيشتري نمي‌توانند داشته باشند و همه اين مسائل در دولت تصميم‌گيري مي‌شود.

معاون برنامه‌ريزي و اقتصادي وزارت جهاد كشاورزي اخيرا سهم بخش كشاورزي از يارانه توليد را 2 هزار ميليارد تومان اعلام كرده بود.

شواهد حاكي از اين است كه مسولان وزارت جهاد كشاورزي به دنبال چانه‌زني براي دريافت سهم بيشتر يارانه توليد هستند.