سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » دادستان تهران: آزادی تبعه آمریکایی منتفی است...

دادستان تهران: آزادی تبعه آمریکایی منتفی است

چکیده :پیش از این مهمانپرست سخنگوی وزارت خارجه از آزادی یکی از متهمین آمریکایی بازداشت شده در ایران در روز شنبه و با برپایی مراسمی در تالار حافظیه کاخ سعد آباد خبر داده...


دادستان عمومی و انقلاب تهران اعلام کرد موضوع آزادی یکی از اتباع آمریکایی بازداشت شده در ایران منتفی است.

به گزارش  پایگاه اطلاع رسانی دادسرای عمومی و انقلاب تهران شامگاه روز جمعه، جعفری دولت آبادی با اعلام این مطلب افزود: به دلیل عدم طی شدن فرایند قضایی در پرونده متهم آمریکایی یاد شده ، آزادی وی که برخی سایتهای خبری اعلام کرده اند ، منتفی است.

پیش از این مهمانپرست سخنگوی وزارت خارجه از آزادی یکی از متهمین آمریکایی بازداشت شده در ایران در روز شنبه  و با برپایی مراسمی در تالار حافظیه کاخ سعد آباد خبر داده بود.

این درحالی است که دادستان تهران اضافه کرد: خبر منتشره مورد تایید دستگاه قضایی نمی باشد و طبعا هرگونه تصمیم گیری درباره متهمان یاد شده منوط به سپری شدن مراحل قضایی خواهد بود.

در همین حال معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رییس جمهوری اسلامی اعلام کرد که آزادی جاسوس آمریکایی به تعویق افتاد.

محمدحسن صالحی‌مرام درگفتگوی جمعه شب با ایرنا گفت آزادی جاسوس آمریکایی که قرار بود،روز شنبه طی مراسمی صورت پذیرد و به کشورش بازگردد، به تعویق افتاد.

وی در عین حال تاکید که جزییات مربوط به این خبر متعاقبا اعلام می شود. پیش ازاین مدیرکل مطبوعات و خبرگزاریهای داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اعلام کرده بود روز شنبه بیستم شهریورماه جاری یکی از سه آمریکایی بازداشت شده، آزاد خواهد شد

۲ دیدگاه

  • At 2010.09.11 10:30, reza said:

    به نظر من احمدی نژاد از ابتدا این سناریو را طراحی کرده بود که بدون موافقت مقامات قضایی زمینه چینی کند برای آزادی این آمریکایی. اگر نتیجه مثبت بود او به عنوان منجی میتوانست نقش بازی کند و اگر هم منفی میشد که شد باز به عنوان خیرخواه در نظر آمریکایی ها میتوانست نقش بازی کند. به نظرم او از همان اول میدانست که با آزادی این آمریکایی موافقت نمیشه. فقط قصدش این بود که پیش از رفتن به آمریکا برای آمریکا سیگنال مثبت بفرستد و سعی کند خودش را جدا نشان بدهد از سیستم.

    []
    • At 2010.09.11 11:46, بازرگان said:

      مجبور میشویم هر سه را ازاد کنیم جام زهر بنوشیم وسپس غرامت یک سال اسارت انها را دولت امریکا از محل دارائیهای بلوکه شده این ملت مغبون به این سه نفر پرداخت میکند میزان غرامت به اندازه ای خواهد بود که اگر اینها میخواستند در کشور خودشان کار کننذ میباید حداقل پنج سال ازگار جان میکندند وعرق میریختند

      []