سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » حداد عادل:برخی رهبران جنبش کذایی ادعای انقلابی بودن می کنند،ماکه سابقه ای ندیدیم!...

حداد عادل:برخی رهبران جنبش کذایی ادعای انقلابی بودن می کنند،ماکه سابقه ای ندیدیم!

چکیده :بعضی از آقایانی که امروز رهبری جنبش کذایی را برعهده گرفته‌اند و ادعای انقلابی گری دارند ولی ما که در آن زمان هیچ سابقه انقلابی از آنها ندیده‌ایم به همراه دیگران که برخی سابقه انقلابی دارند بدون اینکه تحقیق کنند می‌گوید در زندان‌ها با نوامیس مردم فلان کارها صورت می‌گیرد و این خبر را در اختیار خبرگزاری اسرائیلی یا آمریکایی قرار می دهند که جای تاسف بسیار...


رییس کمیسیون فرهنگی مجلس خطاب به برخی حامیان افرادی که او از آنها با نام سران فتنه یاد می کند گفت: بدانند که ملت آنها را با یکدیگر حذف و طرد می‌کند.

به گزارش خبرنگار خبرآنلاین اهم سخنان غلامعلی حداد عادل در پنجمین کنگره سراسری جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی عبارت است از:

  • غرب هر جا که بهانه ای برای تفرقه وجود داشته باشد از فرصت استفاده می کند. حوادث سال ۸۸ نمونه این مخالفت‌هاست که طی آن آمریکا‌یی‌ها و انگلیسی‌ها طرفدار حقوق مردم شدند! باید جوانان را با تاریخ معاصر آشنا کنیم که چگونه از زمان مشروطیت نمایندگان غیر واقعی برای مردم انتخاب می‌شد و انگلیسی‌ها و رضاخان نمایندگان خود به مجلس می‌فرستادند.
  • اتفاقات سال ۸۸ مانندکهریزک را که ما به آن راضی نبودیم قابل مقایسه با شکنجه‌های قبل انقلاب نیست و چقدر جای تاسف است عده‌ای خود را انقلابی می‌دانند فریب دشمن را خورده و به طرح این مسایل بی اساس دامن بزنند.
  • بعضی از آقایانی که امروز رهبری جنبش کذایی را برعهده گرفته‌اند و ادعای انقلابی گری دارند ولی ما که در آن زمان هیچ سابقه انقلابی از آنها ندیده‌ایم به همراه دیگران که برخی سابقه انقلابی دارند بدون اینکه تحقیق کنند می‌گوید در زندان‌ها با نوامیس مردم فلان کارها صورت می‌گیرد و این خبر را در اختیار خبرگزاری اسرائیلی یا آمریکایی قرار می دهند که جای تاسف بسیار دارد.
  • چقدر جای تاسف دارد که عده‌ای در غرب کشور آدم کشی و مزدوری بیگانه می‌کنند و پس از محاکمه و مجازات فردی از آنها حمایت می‌کند که خود را انقلابی و بسیجی می‌نامد و دم از امام می‌زند.
  • صادق بودن و ایمان، راه حفظ حفظ نعمت‌ها و برکات است. امام به دلیل اعتقادی که داشتند مردم را مانند آهن‌ربا جذب می‌کردند و اگر مردم عاشق رهبری هستند به خاطر زندگی ساده ایشان است. اگر یک شاعر ورشکسته و نکبت‌زده شعری را می‌سراید و رهبری و خانواده ایشان را متهم می‌کند فایده‌ای ندارد زیرا مردم می‌دانندکه ایشان چگونه زندگی می‌کنند.
  • بنده نمی‌دانم آقایانی که از به اصطلاح جنبش کذایی حمایت می‌کنند و ادعا می‌کنند موی خودشان را در سیاست سفید کرده‌اند چرا در برابر حمایت این ها از تروریست‌های بیگانه سکوت می‌کنند ولی بدانند که ملت آنها را با یکدیگر حذف و طرد می‌کند و اگر راننده هدایت ماشین را به عهده گرفته اند باید بدانند که در صورت سقوط، همه مسافران را به قعر جهنم این دنیا و آن دنیا می‌فرستد.
  • ‌سابقه ندارد که رهبری با چنین پاک دستی، اعتقاد، فرهنگ، خداترسی، فکر، بصیرت و فرزانگی در این کشور حکومت کند که باید قدر آن را بدانیم.

۶۱ دیدگاه

  • At 2010.05.28 16:09, یاور میرحسین said:

    تورو خدا شما صحبت خدا و ایمان و صادق بودن نکن ، حداد زیاد داریم غلامعلی، ای کاش عادل بودی…

    []
    • At 2010.05.28 16:19, شهریار said:

      این اقا نماینده ی قدرت است نماینده ی ملت نیست…

      درود بر سه سید فاطمی
      خمینی و موسوی و خاتمی

      []
      • At 2010.05.28 16:21, irani sabz said:

        aghaie hadad zamane jang va enghelab shoma koja bodid. ki azize emam bod shoma ia mir hosein aziz
        dorogh goftan che sadast

        []
        • At 2010.05.28 16:25, محمد امی said:

          به نام خدا
          با سلام
          ۱- خوب است که آقای “عادل” به این مطلب اعتقاد دارند که کارهایی شده است که با کارهای اشتباه قبل از انقلاب فرم قیاس میگیرد. _ بد بودنش بد بود ولی قابل قیاس نیست ! ”

          ۲- منظور از اینکه سابقه انقلابی ندیده اید یعنی چه ؟ یعنی نگاه نمیکرده اید ؟

          ۳- آخرش کارهائی که در کهریزک رخ داد بد بود یا نبود ؟ اصلا وجود داشت یا نه ؟

          ۴- مردم یعنی کی؟!!! (تعاریف پایه آقایان هم مشکل دارد)

          ۵-آخرین گزینه دیگه واقعا فاتحه بود به روح پر فتوح آقای خمینی .

          []
          • At 2010.05.28 16:28, ایرانی said:

            می گویند شخصی در حال عبور می بیند که یکنفر سر خود را در جوی کرده وآب می خورد به او می گوید اینگونه آب خوردن عقل را کم می کند. یارو سرش را بالا کرده می گوید عقل چیست؟ عابر می گوید هیچ. تو آبت را بخور!

            []
            • At 2010.05.28 16:41, سبز سبز said:

              (سابقه ندارد که رهبری با چنین پاک دستی، اعتقاد، فرهنگ، خداترسی، فکر، بصیرت و فرزانگی در این کشور حکومت کند که باید قدر آن را بدانیم. )
              امام خمینی رهبر نبودن ؟ اقای حدادعادل! با این حرفت ثابت کردی برای امام خمینی هیچ ارزشی قائل نیستی و امام رو به موزه ها !! سپردی.

              بعدش هم خوشم میاد وقتی میگی جنبش کذایی!! چون ترس و اظطراب شما رو از این جنبش نشون میده . اونی که سقوط میکند شمایی .چون هم از نظر اخلاقی سقوط کردید هم از نظر سیاسی .مردم تصمیم خواهند گرفت .

              []
              • At 2010.05.28 16:43, سبز سبز said:

                راستی یه چیز دیگه اگه میر حسین و کروبی و … انقلابی نیستن نکنه شما تو انقلاب ریشت رو سفید کردی یا مثلا احمدی نژاد یا محصولی یا ….؟

                []
                • At 2010.05.28 17:27, جاوید said:

                  میشود بگویید دستمال یزدی به چه معنی است؟!

                  []
                  • At 2010.05.28 18:34, محمد جواد said:

                    شاید منظور ایشان از سابقه انقلابی – وجود سابقه انجمن حجتیه و ارتباط غیر مستقیم با دفتر ….مانند خود اقای حداد می باشد

                    []
                    • At 2010.05.28 18:48, payam said:

                      aghaye hadad shoma zamani tolanist ke ghader be didan va shenidan nistid.sharmat bad.

                      []
                      • At 2010.05.28 19:27, دزفولی said:

                        مشک آن است که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید!

                        []
                        • At 2010.05.28 20:08, ناشناس said:

                          میخواستید بیشتر مطالعه داشته باشد تا اینقدر برای دوستانتان ابروریزی نکنید راستی اقای حداد زمان قبل از انقلاب کجا تشریف داشتند؟

                          []
                          • At 2010.05.28 20:18, محمد said:

                            بسمه تعالی
                            باز ۱۰۰ رحمت به مجلس دوران رضا خان، حداقل آنها ادعای مسلمانی و نائبی آقا امام زمان را نداشتند. ولی این وکیل و الدوله هایی که معلوم نیست قبل و بعد از انقلاب کجا بوده اند و فقط چند سالیست که به خاطر حمایتهای احساسی از احمدی نژاد به همه جا رسیده اند جای تاسف دارد. همین آقای حداد عادل در زمان ریاستش بر مجلس بیشترین خیانت را به مردم کرد و تا جایی که میتوانست از تخلفات دولت چشم پوشی کرد و در آخر هم احمدی نژاد با آن نامه سراسر توهین و تحقیر به وی مزدش را داد. نمیدانم آقایان چه اصراری دارند بدون تخصص و اقتدار مدیریتی وارد این پستهای حساس میشوند. به آقای حداد بفرمائید که اگر نگاهی به سابقه انقلابی اطرافیان و هم حزبی هایشان مانند احمدی نژاد و رسایی و کوچک زاده و حسن عباسی ورحیم مشایی و حسینیان و…. بیاندازند بد نیست نمیخواهد ایشان راه دور بروند و در مورد میرحسین و کروبی که زندگیشان را در راه انقلاب اسلامی که خمینی کبیر آنرا بنیانگذاری کرد کنکاش کنند چون زحماتی که این عزیزان کشیده اند بر کسی پوشیده نیست. متاسفانه امام از آن چیزی که میترسید اتفاق افتاد. ” نگذارید این انقلاب به دست نا اهلان بیافتد”.

                            []
                            • باید به ایشان عرض کنم که شما چه سابقه ایی در مبارزات قبل از انقلاب دارید ٰ برای مردم روشن کنید.
                              اما در مورد قضاوت ایشان در مورد اینکه جنبش محبوب سبز با رهبران وطرفدارانش به قعر جهنم این دنیا و آن دنیا فرستاده می شوند ٰ این شمائید که اکنون در جهنم این دنیا گرفتار شده ایدکه تا بحث از تجمعی توسط این جنبش به میان می آید مو بر بدنتات راست شده و از زمین و آسمان نیرو به خیابانها گسیل می کنید ٰ آیا این جهنم برای شما نیست که با ترس کشور را به اصطلاح اداره می کنید.
                              اما در ارتباط با آن دنیا باید ایشان اگر گوش شنوایی دارند!!! این را در گوش خود و هم کیشانشان بکنند که هنوز زود است که ادعای خدایی کنند و به جای خدا در مورد جهنمی و بهشتی بودن مردم بخواهند چیزی بر زبان برانند.شاید در این دنیا بتوانیدبه نام اسلام وخدا حکمی صادر کنند اما این را بدانند که در آن دنیا تقاصش را پس خواهند داد .
                              ایشان باید روی این جمله گهربار حضرت امام (ره) که فرمودند:(نقل به مضموم) نکند روزی بیاید که افرادی که به ما اقتدا کردند بهشتی و ما جهنمی شویم.(البته کسی به آقای حداد اقتدا نکرده و لذا جو گیر نشوند) قدری تامل کنند.
                              اما آقای حداد این را نیز بگویند در دوره ایی که تمامی منسبهای حکومت در دست همفکران ایشان است ومردم هر روز جهت تامین مایحتاج زندگی در مضیقه هستند(جهنمی که همفکران ایشان برای مردم بوجود آورده اند)وضعیت زندگیشان چگونه سپری می شود ٰ با مشکلی که روبرو نیستند .
                              آیا می دانند پول پیش خانه اجاره ایی چیست ؟
                              آیا می دانند اجاره خانه چیست ؟
                              آیا می دانند که مردم این مرز و بوم شبها چگونه شرمنده خانواده خود می شوند؟
                              آیا ایشان هم مثل مردم به سختی پول میوه های وارداتی اسرائیلی برای خانواده تامین می کنند؟
                              آیا ایشان نیز برای تامین هزینه تحصیل فرزندان خود دچار مشکل هستند؟
                              وهزاران هزار آیای دیگر
                              پس ایشان به وظیفه ایی که مردم بر دوششان گذاشته اند عمل کنند . مردم خود بهتر راهشان شناخته اند.

                              سبـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــز باشیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد.

                              []
                              • At 2010.05.28 20:54, برگ سبز said:

                                به قول دوستمان ” شما آبتان را بخورید!!”

                                []
                                • At 2010.05.28 20:56, آوند said:

                                  ” کت و شلوارهای لندن” خیلی قشنگ و خوش دوختن نه ؟ البته به هر کسی هم برازنده نیست !!

                                  []
                                  • At 2010.05.28 21:13, مصطفی said:

                                    راستی میشه سوابق خودتونو برای روشن شدن اذهان عمومی اعلام کنین ؟

                                    []
                                    • At 2010.05.28 21:55, بلد تاریخ معاصر said:

                                      ای حداد … !اگر از اتفاقات کهریزک رضایت نداشتی پس چرا انرا محکوم نکردی؟ چرا علیرغم غصب نمایندگی مردم تهران ا! انرا در مجلس

                                      فرمایشی پیگیری نکردی؟ نگران جوانان نباش خیلی خوب میدانند … .رضا خان اواخر حکومت خود با بهانه مبارزه با انگلیس به سرکوب مردم پرداخت .پسرش با بهانه جلوگیری از نفوذ

                                      شوروی و حزب توده . حکومت ملی دکتر مصدق را سرنگون کرد و اکنون …

                                      مگر شما زمان شاه از طریق همین رسانه های امریکایی و بی بی سی و فرانسوی جنایات شاه را بر ملا نمی کردید چطور حالا بد شدند؟

                                      چطوره از تاریخ معاصر خودت برای جوانان بگی ! وقتی با ۲۰۰٫۰۰۰ رای تهران ده میلیونی رئیس مجلس شدی و با …

                                      از سید مطلوم که مورد انتخاب ۲۲ میلیون از ملت ایران شده بود قانون افزایش تدریجی قیمتها ان مرد نجیب را بدون در نظر گرفتن درست بودن ان با اعلام

                                      اینکه “:می خواهیم عیدی به مردم بدهیم ” باطل کردی! اکنون ای … ! با موافقت با افزایش جهشی قیمتها بدلیل حذف یارانه ها

                                      می خواهی به کی عیدی بدی!

                                      []
                                      • At 2010.05.28 22:38, سلام said:

                                        دوستان نظرات جالبی دادند…..اقای حداد مدتی بود که حرفی نمیزدید فکر کردم در حال تامل و فکر هستید که چرا دانشجویان اجازه امدن به دانشکده تان را ندادند….گفتم شاید به کهریزک و کوی دانشگاه فکر میکنید……افسوس که هنوز خوابید……شما و امثال شما در انجمن حجتیه کوچکتر از ان هستید که ارادت مردم به امام ره را کم کنید….امام ره حب نفس خویش را در ورود به ایران با رفتن به بهشت زهرا س کشتند…..اقای حداد /////عادل////شما در هنگام جلسه پرسش و پاسخ در انتخابات مجلس در مسجد الرسول ص م رسالت جواب پیر مردی که از گرانی شیر یارانه ای گله کرده بود نتواستید بدهید……اقای حداد عادل ایا باز هم جرات دارید به میان ملت در مترو بیائید……

                                        []
                                        • At 2010.05.29 00:01, anita said:

                                          ..
                                          آقای حداد عادل ایران و ایرانی بسیار از این حوادث را دیده و تجربه کرددند و در هر برحه تاریخی از این امتحان ها مردان بسیار بزرگی را پرورش داده اند که به نوعی ناجی ملت بودند . (کورش . داریوش کبیر . شاهپور ساسانی . نادر شاه افشار . امیر کبیر و بسیار دلاوران که نامشان را همه ما در یاد ها و خاطرمان نگاه میداریم ) .
                                          ای کاش آیندگان ما را با عنوان خائن وطن فروش یاد نکنند ……………………..

                                          []
                                          • At 2010.05.29 00:12, میم said:

                                            وقتی موسوی و کروبی و هاشمی بشوند ضد انقلاب پس انقلابی کیست ؟
                                            ۲۲ خرداد سبز جواب ایشان را خواهیم داد
                                            یا حسین میرحسین

                                            []
                                            • At 2010.05.29 00:24, amir said:

                                              به دنبال حرف آوند، جناب اقای حداد من خودم عکس شما رو دیدم در حال خرید از یکی‌ از مغازه‌های گرون لندن. معلوم بود که خیلی‌ با یک روحیه انقلابی مشغول خرج کردن دلار بودین (ببخشید منظورم پوند بود). البته میدونم که این خرج هارو از جیب و حقوق خودتون می‌کنید نه بیت المال؟!؟. گفتم روحیه انقلابی‌ آخه این اون انقلابیه که شما میشناسید و بقیه رو انقلابی‌ نمیدونید. به هر حال انسانها دو دسته هستن. یکی‌ که روحش رو به پول و دنیا و قدرت میفروشه. یکی‌ که روحشو به حق و آزادگی و شرف میفروشه. قضاوت رو میگذاریم به عهدهٔ حضرت حق.

                                              []
                                              • At 2010.05.29 00:54, ناشناس said:

                                                آقای حداد!
                                                گوش کن..
                                                آن روز کلی جلوی خودم را گرفتم وقتی گفتی بچه هایت همه رفته اند آمریکا برای تحصیل.
                                                میخواستم بگم:مملکت به این گل و بلبلی که خودت دست داری تو چرخوندنش رو ول کردن؟رفتن غرب واسه تحصیل؟اونم آمریکا؟دشمن خونی جمهوری اسلامی ایران؟
                                                ملتو میتونی سیاه کنی..
                                                منی رو که متاسفانه از نزدیک میشناسمت..نه

                                                []
                                                • At 2010.05.29 01:06, سپهر said:

                                                  خوشا به حالت آقای حداد عادل که هم قبل از انقلاب رفت و آمدی نزد فرح پهلوی داشت و هم بعد از انقلاب رفت و آمدی در بیت رهبری.( یک مقداری سرچ کردن در گوگل در مورد ایشون خالی از لطف نیست)

                                                  []
                                                  • At 2010.05.29 01:15, علی said:

                                                    منظور ایشان از سابقه انقلابی چیست؟ مثلا در زمانی که آقای کروبی در زندان شاهنشاهی بود، آقای حدادعادل مدیر دفتر چه کسی بوده است؟

                                                    []
                                                    • At 2010.05.29 01:16, حسین said:

                                                      همین طوره که جناب حدادعادل می فرمایند .ایشان قبل از پیروزی انقلاب در دفتر مخصوص فرح پهلوی (به عنوان دستیار دکتر نصر) خدمت می کرده اند و از شکنجه های رژیم طاغوت پهلوی کاملا باخبر هستند . نسل جوان با سوبق انقلابی نماینده اصولگرای مجلس جناب دکتر حداد عادل کاملا آشنایی دارند!!

                                                      []
                                                      • At 2010.05.29 02:10, ناشناس said:

                                                        من از کاربران محترم می خواهم خودشان رو ناراحت نکنند این آقا وظیفه اش رو انجام می ده بیشتر از این هم از او انتظاری نیست فروشگاه های لندن رو هم فراموش کردن

                                                        []
                                                        • At 2010.05.29 02:33, saeed said:

                                                          سوابق مهم و انقلابی دکتر حداد عادل:
                                                          تحصیل در غربت( انگلیس استعمار گر) با بورس…
                                                          ..
                                                          بالا رفتن از پلاهای ترقی یکان یکان و دکان دکان و ریاست مجلس شورای اسلامی با داشتن کمترین رای در تهران( البته بعد از ابطال صندوقهای رای بدرد نخور)
                                                          همراهی با دایی جان ناپلئون در یکسال اخیر
                                                          ایشان …

                                                          []
                                                          • At 2010.05.29 02:53, ناشناس said:

                                                            کدام ملت قراره رهبران سبز ایران زمین رو طرد کنند

                                                            بالاخره اگه ملت با شمایند … این همه پارازیت و فیلترینگ چیست ؟؟؟

                                                            اگر ملت با شمایند …. فضای امنیتی و پادگانی چیست ؟؟؟

                                                            اگر ملت با شمایند …. دلیل ندادن یک مجوز راهپیمایی چیست ؟؟؟

                                                            اگر ملت با شمایند …. این همه تهدید و ناسزا در رسانه میلی ، رادیو و روزنامه ( ناسزا نامه ) کیهان چیست ؟؟؟

                                                            اگر ملت با شمایند …. دلیل این همه دست و پا زدن امثال شما چیست ؟؟؟

                                                            نه آقای حداد نا عادل … ملتی که شما از آن نام می برید ساخته ذهن متوهم شما و دار دسته ی متحجر شما و امثال شماست

                                                            []
                                                            • At 2010.05.29 05:45, زنده باد سبز said:

                                                              واقع شرم آوره آقای عادل ،چه وقاحتی در این جمله نهفته ” سابقه ندارد که رهبری با چنین پاک دستی، اعتقاد، فرهنگ، خداترسی، فکر، بصیرت و فرزانگی در این کشور حکومت کند که باید قدر آن را بدانیم.” بهتره بدونید رهبری مثل امام خمینی نبوده و نخواهد بود ….کفن پوش‌ها و جان بر کفّ‌ها کجایند که ادعای پیرو امام بودن رو دارند؟

                                                              []
                                                              • At 2010.05.29 07:21, سبز said:

                                                                خداوند چشم حقیقت بین همه ایرانیان را باز کنه و آنها را از قضاوت های احساسی به سمت قضاوتهای عقلانی سوق بده.

                                                                والا حداد عادل فیلسوف هم ظلم کهریزک و چماق به دستهای دولتیها رو غلط یا درست بی خیال میشه و از مرگ جوانان پرهیجان این مملکت در ایام بحرانی و پایمال شدن حق و حقوق آنان خم به ابرو هم نمیاره. اگه تو دلش خوشحال هم شده باشه که دیگه هیچ جای امیدواری از خودش بجا نمیذاره.

                                                                ما میخواهیم مسوولان نگاه تبعیض آلود خود از مسائل کشور رو اصلاح کنند و خوب و بد حقایق مملکت رو شجاعانه مطرح کنند تا کسی به خصوص حاکمان فرصت سوء استفاده از منابع عمومی و بیت المال پیدا نکنند.

                                                                ما از سکوت مطلق و بی خیالی مفرط و ناآگاهی مدیران بی برنامه و متحجر خسته شدیم.

                                                                []
                                                                • At 2010.05.29 08:17, 349 said:

                                                                  حتی اگه سران جنبش سبز هم سابقه انقلابی نداشته باشند بازم هم هزار مرتبه بهتر از بورسیه بنیاد شهبانو فرح شدن در آن رژیم و بورسیه قدرت شدندر این حکومت هست

                                                                  []
                                                                  • At 2010.05.29 09:37, ندا said:

                                                                    آقای حداد شما فعلا به کسب و کار پردرآمد خود بچسبید !

                                                                    []
                                                                    • At 2010.05.29 10:10, یاور said:

                                                                      آقای حداد شما دیگه چرا زمان جنگ کجا بودی؟ داشتی مدارس غیر انتفاعی ردیف میکردی؟ حالا شدین امام پرست؟ مردم بزرگترین عامل تخریب فرهنگی و قومیتها را شما میدانند دیگر نمیخواهم بگویم چون کسی گوشش بدهکار نیست

                                                                      []
                                                                      • At 2010.05.29 10:36, یک سبز said:

                                                                        جناب عادل به خاطر مبارک می اید که در انتخابات مجلس ششم اقای جنتی با ابطال ۶۰۰ صندوق رای تهران و عدم شمارش بسیاری صندوق ها شما را از رده چهلم!! به رده سی ام انتقال دادند و در قعر جدول به نمایندگی مردم تهران انتصاب شدید و از ان زمان به اقاسی معروف شدید !!!! ما که ظلم رفته را نمگذریم خداوند و اقای رجایی که حق شان را خوردید از شما بگذرند!!!!!!!

                                                                        []
                                                                        • At 2010.05.29 11:38, سبزینه said:

                                                                          سوابق آقای حداد خیلی درخشانه یه کتاب تعلیمات دینی نوشته بود که آدم می خوند خنده اش می گرفت!

                                                                          []
                                                                          • At 2010.05.29 13:20, ناشناس said:

                                                                            شنیدم آقای حداد دست فرح را هم بوسیده است،هم ایشان سابقه برای انقلابیون سراغ ندارند یا کس دیگری است

                                                                            []
                                                                            • At 2010.05.29 13:23, راه سبز امید said:

                                                                              آقای حداد عادل مثل اینکه شما نیز از سابقه انقلابی بلند بالایی برخوردارید!!
                                                                              پیش از انقلاب تالار فردوسی دانشکده ادبیات دانشگاه تهران یادتان هست؟
                                                                              پیام فرح بمناسبت اول مهر و بازگشایی دانشگاه را چه کسی قرائت می نمود؟
                                                                              اگر یادتان نیست فیلم آن هنوز در آرشیو تلویزیون موجود است آقای انقلابی با سابقه!!!

                                                                              []
                                                                              • At 2010.05.29 14:26, حسین said:

                                                                                اقای حداد خرید فروشگاهای لندن قبول باشه لطف کنید سوابق خودتان را برای مردم بفرمایی

                                                                                []
                                                                                • At 2010.05.29 15:10, مهدی said:

                                                                                  آقای حداد عادل این ها اگر انقلابی بودن که ضد انقلاب و آمریکا و اسرائیل به این ها چشم امید نمی دوخت. یه سری سابقه دارند که با اعمال و رفتار الان شون دارند خیانت می کنند به گذشته شون.

                                                                                  []
                                                                                  • At 2010.05.29 16:25, منوچ said:

                                                                                    فقط تماشا کنید که این قدرت چه بر سر انسانهای نا “اگاه” میاورد. آقای حداد عادل که آدم با خجالت میتواند اسمتان را با شخصیتتان تطابق دهد!! آدم فرهنگی وقتی دنبال قدرت برود به گنداب کشیده میشود… البته خواستم بگویم که هنوز دیر نشده برای شما که با مقداری تامل دیدم که اشتباه میکنم. شما به هیچ وجهی دیگر در دل مردم جای نخواهید گرفت. بیشتر از این آبرویی که ندارید را پیش مردم زمین نریزید. اگر میخواهید در ذهن مردم فراموش شوید بهتر است گوشه گیری پیشه کنید بلکه به فراموشی سپرده شوید. وگرنه فرزندانتان به خاطر بی ابرویی در تاریخ مجبور به تعویض نام خانواده ایشان خواهند بود. بیش از این خود را مظهر چاپلوسی و…مالی نفرمایید.

                                                                                    []
                                                                                    • At 2010.05.29 17:01, ناشناس said:

                                                                                      جمله آخرشون بد جوری چیزه ………

                                                                                      []
                                                                                      • At 2010.05.29 19:16, امیرمحمد said:

                                                                                        جناب عادل خان شمابفرماییدچه کسی یاکسانی عضو انجمن فرهنگی سلطنتی بودندکه البته خودافتخاری محسوب میشود

                                                                                        []
                                                                                        • At 2010.05.29 21:22, فرزند یک جانباز said:

                                                                                          آقای عادل!!!؟؟؟
                                                                                          هیچ می دانید در زمان شاه تنها ۹ نفر از زندانیان سیاسی اعدام شدند؟
                                                                                          و آن هم به خاطر ترس از مردم علت اعدام آنها فرار از زندان عنوان شده بود؟
                                                                                          آقای عادل!؟
                                                                                          حتی بر فرض محال که جنایات و شکنجه های زندان در آن زمان بیشتر بوده، آیا این توجیهی برای شکنجه کردن در زمان فعلی است؟
                                                                                          مگر ادعای اجرای قوانین اسلامی را ندارید؟

                                                                                          []
                                                                                          • At 2010.05.30 05:15, ناشناس said:

                                                                                            “… اتفاقات سال ۸۸ مانندکهریزک را که ما به آن راضی نبودیم …” به سه دلیل راضی نبودیم: اول اینکه قابل مقایسه با شکنجه های قبل انقلاب نبود! و دوم اینکه شیوع مننژیت !! باعث لو رفتن آن شد و ما مجبور شدیم به غیر استاندارد بودن تهویه مطبوع آنجا اعتراف کنیم. و سوم اینکه پزشک وظیفه مشغول در آنجا خیلی تمایل به خودکشی از طریق خوردن سالاد مسموم داشت تا نظام و نیروهای کاملا مخلص آنجا را بد نام بکند درست مثل همان کاری که داریوش و پروانه فروهر و بیشمار قربانیان دیگر کردند.

                                                                                            []
                                                                                            • At 2010.05.30 10:31, ناشناس said:

                                                                                              حیف که من الان ایران نیستم. اما بزودی بر میگردم و عکسهایی از این اقای حداد عادل در قبل از انقلاب با ریش تراشیده و کراوات آنچنانی در آرشیوم دارم و برای کلمه می فرستم که سوابق انقلابی این آقا را به دیگران هم نشان دهم.

                                                                                              []
                                                                                              • At 2010.05.30 12:42, مجتبی پزشکیان said:

                                                                                                خیلی ببخشید،خیلی ببخشید میشود ایشان یک مقدار از سوابق انقلابی خودشان برای ما هم تعریف کنند شاید ما هم یک چیزهایی حالیمان شود از انقلابی گری بعضیها.در دورانی که جنگ بود و جبهه و تیم های ترور یکی بعد از دیگری راهی ایران بودند تا مسئولین انقلابی کشور و در راس آنها اعضای هیات دولت و علی الخصوص نخست وزیر و رئیس جمهور را ترور کنند ایشان کجا بودند البته از اثرات انقلابی ایشان من یادم هست در آن دوره یک شعر بی خاصیت در کتاب فارسی ما بود ولی از خودشان نه در جبهه و جنگ چیزی شنیدیم ونه دیدیم و ایشان احتمالا با اقتدا به بزرگترهایشان خواب قیلوله شان ترک نیمشده ولی بعد از جنگ و فوت امام یادم می آید شاید سال ۶۹ بود که یواش یواش ایشان و چند نفر دیگر که بنا بود از همان روزها نقش خواص جدید را بازی کنند سروکله شان در برنامه های بدون مناسبت در ماه رمضان پیدا شد و شروع کردند به لفاظی و روده درازی البته فکر میکنم اینها برای سابقه انقلابی گری کافی باشد.

                                                                                                []
                                                                                                • At 2010.05.31 00:14, ما بیشماریم said:

                                                                                                  اگر تو اهل فرهنگی ما قلم هایمان را می شکنیم

                                                                                                  []
                                                                                                  • At 2010.05.31 16:56, ناشناس said:

                                                                                                    ناعادل تر از این عادل خودش است. ایشان از مصادر بی عدالتی ست. البته مهم نیست و چه بهتر. اما اینکه از متولدین بعد از انقلاب دلخور است که انقلابی نیستند، یعنی انقلابی پنجاه و هفتی برای این است که شما عادل نبوده اید! اگر عادل بوده بوده اید که دوباره انقلاب نمی شد. انقلاب را کسی نمی کند، انقلاب خودش می شود ولی بعضی ها تدارکش را می گیرند و خود حضرت عالی و… و اهالی بیوت متبرکه تماما در پی پی افکندن یک انقلاب بودند و حالا دارد می شود. شاد باشید آقای عادل.

                                                                                                    []
                                                                                                    • At 2010.06.01 02:14, علی said:

                                                                                                      آقای حداد عادل تو را خدا شوخی نکن شما که تا پیروزی انقلاب انقلابی نبودی لطفآ ….. بعد هم بخاطر برادرت که شهید شد پست گرفتی . موسوی و رهنورد که انقلابی بودند شما کجا بودی ؟ هاشمی و کروبی که به اندازه سالهای انقلابی نبودن شما در زندان بودند آیا سابقه ندارند و شما دارید ؟ البته شاید مثل آقای فدائی جمعیت ایثارگران در مصاحبه با مهر که برای خود سابقه مبارزاتی جور کرده و در جواب سوالی که پس چرا اسم شما در لیست زندان رفته های زمان شاه نیست جواب داده چون گروه خیلی خطرناکی بودیم اسم ما را از لیست زندانیان حذف کرده بودند !!! ولی نامی از افراد آن گروه و کارهای آن اصلآ وجود ندارد و در چواب سوالی دیگری که آنموقع چند سال داشتید گفته بود سیزده یا چهارده سال !!!!!!!!! حتمآ شما هم در حال تهیه چنین سابقه ای برای خود هستید ؟ و فردا مدرک زندان رفتن میآورید که احتمالآچون مثل آقای فدائی عجولانه تهیه شده از سنتان بالا میزند و یا مدرکی درست میکنید که مثلآ موسوی و کروبی درباری و رئیس دفتر شاه و فرح بوده اند . راستی چرا اینکار را نمیکنید و مدارکی برای موسوی کروبی هاشمی و خاتمی که درباری بودند تهیه نمیکنید برای شما کار سختی نیست !

                                                                                                      []
                                                                                                      • 11 old comments are not displayed. Click to display all comments