سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » وزیر ارشاد:نمی‌خواهیم در کشور تک‌صدایی وجود داشته باشد!...

وزیر ارشاد:نمی‌خواهیم در کشور تک‌صدایی وجود داشته باشد!

چکیده :بین طنز و هجو تفاوت وجود دارد و مسلما با روزنامه‌ای که 35 تا 36 بار اخطار گرفته است و روزانه در یک ستون به اسم طنز، همه‌چیز را به استهزا می‌گیرد، برخورد صورت...


کلمه: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به فضای ایجادشده در جشنواره‌های فرهنگی و هنری پس از انتخابات ریاست‌جمهوری، گفت: این‌گونه نیست که جشنواره‌ها با تهدید عده‌ای به تحریم، معطل بمانند و اگر معدود افرادی نخواهند همراهی کنند، مهم نیست.

به گزارش ایسنا در هرمزگان، سیدمحمد حسینی در دیدار با جمعی از اهالی فرهنگ و هنر هرمزگان، در ادامه اظهار کرد: نیروهای متعهد و همراه وجود دارند و نظام جمهوری اسلامی از توسعه فرهنگ و هنر بازنخواهد ماند.

او همچنین عنوان کرد: هنرمندان ما این ظرفیت و قابلیت را دارند که در عرصه بین‌المللی نیز فعالیت‌های خود را ظهور و بروز دهند؛ بنابراین فعالیت‌های ما در خارج از کشور حتما باید توسعه یابد.

او ادامه داد: نه تنها باید محصولات با کیفیت بالا برای نسل جوان کشور تولید کنیم؛ بلکه باید محصولات فرهنگی به کشورهای دیگر نیز معرفی و صادر شود.

حسینی با بیان این‌که در همه عرصه‌ها به جهش نیاز داریم، خاطرنشان کرد: لایحه بودجه دولت در سال آینده با گذشته قابل مقایسه نیست. مبلغ ۱۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار متمرکز علاوه بر بودجه دستگاه‌های فرهنگی را در لایحه بودجه سال آینده پیش‌بینی کرده‌ایم که به مصوبات سفرهای استانی تخصیص می‌یابد. علاوه بر آن بحث سه درصد از درآمد عملیاتی شرکت‌های دولتی مطرح شده است که امیدواریم در لایحه بودجه در صحن علنی مجلس تصویب شود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: از تأکیدات رییس دولت این است که علاوه بر ایجاد فضاهای سخت‌افزاری، فعالیت‌های فرهنگی نیز توسعه یابد. در کشور به میزان کافی ذخایر فرهنگی داریم که با فراخوان و اطلاع‌رسانی می‌بایست بر اساس این فرهنگ غنی متون نمایشی تقویت شود.

حسینی با اشاره به علت تذکرات و توقیف‌های صورت‌گرفته درباره برخی روزنامه‌ها و مطبوعات نیز خاطرنشان کرد: بین طنز و هجو تفاوت وجود دارد و مسلما با روزنامه‌ای که ۳۵ تا ۳۶ بار اخطار گرفته است و روزانه در یک ستون به اسم طنز، همه‌چیز را به استهزا می‌گیرد، برخورد صورت می‌گیرد.

او با بیان این‌که نمی‌خواهیم در کشور تک‌صدایی وجود داشته باشد، اذعان کرد: باید در فضای جامعه نقد وجود داشته باشد و مسؤولین نیز باید سعه صدر داشته باشند.

اظهارات وزیر فرهنگ و ارشاد در حالی مطرح می شود که در چند ماه اخیر با اکثر روزنامه های اصلاح طلبؤمستقل و منتقد برخورد حذفی صورت گرفته است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین گفت: با اصل تضارب افکار و اندیشه، هیچ‌کس مخالفتی ندارد؛ بلکه با افترا و کذب و جعل مخالف هستیم.

حسینی در عین حال گفت: خوشبختانه هیچ روزنامه‌ای در هرمزگان به دادگاه کشیده نشده است.

همچنین در تلاش هستیم موزه هنرهای معاصر و تالار مرکزی در بندرعباس راه‌اندازی شود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه با بیان این‌که بحث تمرکززدایی و توجه نکردن تنها به کلان‌شهرها می‌بایست در عرصه فرهنگ و هنر عملیاتی شود، تصریح کرد: جشنواره فیلم فجر در سال گذشته در استان برگزار شده است و بقیه بخش‌های جشنواره بین‌المللی فجر نیز با فراهم شدن بسترهای لازم در در بندرعباس برگزار خواهد شد. همچنین بحث جشنواره ملی خلیج فارس با جدیت پیگیری خواهد شد.

حسینی با بیان این‌که زیرساخت‌ها و امکانات در عرصه فرهنگ و هنر می‌بایست فراهم شود، خاطرنشان کرد: کمبودها بسیار است. مواردی از مطالبات اهالی فرهنگ و هنر که امکان‌پذیر است و منطقی محسوب می‌شود، فراهم خواهد شد. در همین راستا در استان هرمزگان در شهرستان های بشاگرد و میناب، کلنگ احداث مجتمع فرهنگی و هنری به زمین زده شد.

۱۱ دیدگاه

  • At 2010.03.14 18:01, علی51 said:

    در زمان رضا خان قلدر جراید و روزنامه‌ها تحت انقیاد کامل درآمده و یا تعطیل شدند.

    مگه الانم “خان قلدر” داریم؟!

    []
    • At 2010.03.14 19:01, علی از تبریز said:

      شاید منظورشون این بوده ” نمی‌خواهیم در کشور تک‌صدایی , وجود داشته باشد ”
      دوستان عزیز سایت کلمه دقت بیشتری بکنند ! ! ! (-:

      []
      • At 2010.03.14 20:20, وطن سبز said:

        خوب البته که دولت و جناب وزیر چنین چیزی نمی خوان. در کشور باید صداهای دیگری هم وجود داشته باشه، ولی همه باید قربون اونا برن

        []
        • At 2010.03.14 20:40, مرتضی said:

          آقای وزیر فرهنگ و ارشاد شماهایی که از دروغ و کذب متنفر هستید تا کی میخواهید در صدا و سیما دروغ خودتون رو تحویل مردم بدید بس کنید تا کی میخواین پول بیت المال رو به تاراج ببرین و یه مشت …به خورد مردم بدید.

          []
          • At 2010.03.14 21:33, ناشناس said:

            na gha jan..malume ke mikhan chand sedaee bashe..sedaye ahmadi nejad, sedaye mashaee, sedaye ramin, sedaye bazr pash..inhame seda dige moshkeletun chie ?

            []
            • At 2010.03.14 21:38, ناشناس said:

              “بین طنز و هجو تفاوت وجود دارد و مسلما با روزنامه‌ای که ۳۵ تا ۳۶ بار اخطار گرفته است و روزانه در یک ستون به اسم طنز، همه‌چیز را به استهزا می‌گیرد، برخورد صورت می‌گیرد.” موندم خزعبلیات و توهین ها و حرفهای رکیکی که هر روز کیهان با پول بیت المال به عنوان طنز داره چاپ میکنه و به هر کسی دلش بخواد توهین میکنه، اونا در کدوم دسته قرار میگیرن که حتی یک تذکر هم به این روزنامه داده نمیشه.

              []
              • At 2010.03.14 21:59, ن said:

                با علی موافقم. شاید منظور وزیر این است که نمی خواهند در کشور اصلن صدایی وجود داشته باشد!!!

                []
                • At 2010.03.14 23:55, ناشناس said:

                  عجب سخن گهر باری زده!!!!آدم نمی تونه حتی ترجمه کنه حرفش رو!!!!!
                  شاید منظورش اینکه هیچ کس در این کشور حق صدا در آوردن از خودش نداره!!!!
                  البته راستم میگه ها….!واقعا تو این چند ماه چندبار روزنامه کیهان رو بستن؟؟؟؟چندبار اخطار گرفته؟؟…تمام روزنامه نگاراشون زندانن…تمام سرانشون تو زندان تشریف دارن دم عیدی…بچه های طرفداراشون رو بعد از خوردن مفصل ساندیس!!!بردن کهریزک…بماند که چه پذیرایی اونجا ازشون کردن…دیگه چی بگم؟؟از ظلمی که به این اصول گراها!!!رفته تو این چند ماه….بازم بگم؟؟؟بگم؟؟؟!!

                  []
                  • At 2010.03.15 03:36, سبز ۳۶ said:

                    از نظر این آقا وزیر مفهوم تک صدایی چیست که ایشان مخالف ان هستند؟ تضارب آرا یعنی چه؟ نقد و مخالفت به چه معناست؟

                    وقتی واپس گرای متحجری در راس امور فرهنگی قرار گیرد و ناچار به بکارگیری این الفاظ میگردد و در عمل آنچه نهان دارد عیان میکند، تکلیف هنرمندان و پیشکسوتان فرهنگی بسیار سنگینتر میشود.

                    []
                    • At 2010.03.15 08:37, 349 said:

                      حالا ما از ایشون که سری تو سرا دارن (که باید داشته باشن )می خوایم یک متن طنز به همان روشی که می گویند بنویسند ببینیم چند مرده حلاجند در ضمن مطالب خلاف واقعی که در روزنامه های اصلاح طلبی که بسته شده اند را با ارائه مدرک مستدل نه شعار به ما بیسوادان نشان دهند ما هم قول می دهیم به جمع ثنا گویان دولت فخیمه بپیوندیم عزیزم وزیر جدید توجه کن برای خنداندن و یا گریاندن مردم از کارهای دولت نیازی به هیچ کار علمی و مونتاژ و دروغی نیست برای خنداندن کافی است خبرش را درج کنی برای گریاندن کافی است مدتی بعد وعده ها را پیگیری کنی

                      []
                      • At 2010.03.15 12:55, ناشناس said:

                        چرا صدای موسوی و کروبی چندصد صدایی می باشد

                        []