hidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » هوشنگ امیراحمدی دوباره به ایران آمد...

هوشنگ امیراحمدی دوباره به ایران آمد

چکیده : امیراحمدی در این گفتگو پیش بینی کرد از شش ماه تا یک‌سال آینده تحولات مهمی در مناسبات ایران با آ مریکا اتفاق خواهد افتاد که هم می‌تواند جنگ باشد هم برقراری رابطه و در این میان مواضع و سیاست های سازمان اطلاعاتی و جاسوسی “CIA” در برخورد با ایران از مواضع وزارت دفاع و امور خارجه آمریکا معقول تر و منطقی تر بوده است.


کلمه: هوشنگ امیراحمدی بار دیگر به ایران سفر کرده است.

روزنامه رسالت در شماره روزشنبه خود با اعلام خبر سفر امیراحمدی به ایران، افزوده است:«وی که عنوان رئیس شورای آمریکاییان و ایرانیان را یدک می کشد در سفر قبلی خود به واسطه چگونگی ورود به ایران و ادعای ملاقات با رئیس دولت و برخی از نزدیکان احمدی نژاد جنجال رسانه‌ای راه انداخت. امیراحمدی در گفتگو با رادیو زمانه مدعی شد تعداد زیادی از ایرانیان مخالف حکومت هستند و ایالات متحده با سیاست های اخیر خود در برابر ایران به جمهوری اسلامی فرصت بیشتری برای تقابل می دهد.»

این روزنامه  ادامه داده است:«امیراحمدی در این گفتگو پیش بینی کرد از شش ماه تا یک‌سال آینده تحولات مهمی در مناسبات ایران با آ مریکا اتفاق خواهد افتاد که هم می‌تواند جنگ باشد هم برقراری رابطه و در این میان مواضع و سیاست های سازمان اطلاعاتی و جاسوسی “CIA” در برخورد با ایران از مواضع وزارت دفاع و امور خارجه آمریکا معقول تر و منطقی تر بوده است.»

رسالت خاطر نشان کرده است:«معلوم نیست این دلال ناکام و کاملا همسو با منافعCIA از چه طریقی و با مجوز کدام ارگان ذیربط وارد کشور شده است و علت سفر وی به ایران چه می باشد؟ با توجه به اینکه وی در مصاحبه خود با رسانه ضد انقلاب رادیو زمانه به صراحت جمهوری اسلامی ایران را تهدید به جنگ با آ مریکا می کند و ادعای کذب اختلافات داخلی را که از سوی سازمان موساد و سیا طراحی شده است در داخل کشور بازتاب می‌دهد.»

  • ناشناس

    به حتمال زیاد با اسفندیار دولت هماهنگ شده.

    0 Thumb up 0Thumb down ۱۳۸۸/۱۲/۲۲ ۱۱:۲۳ ق.ظ  

  • مانی

    خوب این ها به جز دروغگویی یک خصلت بدی که دارند. ۲ رو بودنشون است.
    مگر مشایی نبود. برا خودش رفت داخل پارتی های کانادا بعدش جو گیر شد گفت, ما با مردم اسراییل هم دوستیم و این حرف ها. البته این جک ها رو ایشون در همه جا گفته , تا اینکه بتواند دل عده ای از کشورهایی مثل امریکا و اسراییل رو به دست بیاره.
    ولی مشاهده میکنیم که الان اومده داخل ایران و به قول معروف به ….. افتاده.
    حالا این اقای هوشنگ امیراحمدی مثل اقای مشایی هستش. با شبکه های ضد انقلابی بر علیه ایران و مردمش صحبت میکند , ولی میان داخل ایران میشوند عشق وطن عشق مردم ایران. بابا ما کسی رو ندیدیم که از عشق ها خیر و منفعتی ببینه. “اون هم تو سیاست” و اون هم تو دولت انتصابی “فعلی” جمع کنند این بساط رو.
    خودشون هر مسخره بازی انجام بدند , میگویند به نفع منافع ملی کشور است.

    0 Thumb up 0Thumb down ۱۳۸۸/۱۲/۲۲ ۱۲:۱۲ ب.ظ  

  • سبز

    من هم با این ناشناس موافقم.

    0 Thumb up 0Thumb down ۱۳۸۸/۱۲/۲۲ ۱۲:۴۷ ب.ظ  

  • رسول

    این جمله “ادعای کذب اختلافات داخلی را که از سوی سازمان موساد و سیا طراحی شده است ” منو یاد داستان ملا نصر الدین میاندازه که به دروغ به همه میگفت دارن خونه کدخدا آش نذری میدن بعد که دید همه میدواند خودشم با ورش شد گویا آقایون هم اینقدر بر این محملات و مزخرفات اصرار ورزیدند که خودشون هم باورشو شده

    0 Thumb up 0Thumb down ۱۳۸۸/۱۲/۲۲ ۸:۵۶ ب.ظ  

  • جعفری

    این مشاعی هم پرنده ایه در نوع خودش اما از همه اینها مهمتر اینکه سندای تقلبتونو ندادین آخرشا!

    0 Thumb up 0Thumb down ۱۳۸۸/۱۲/۲۳ ۶:۱۴ ب.ظ  

  • jam,

    amir ahmadi ye dalghake ,nemidooneh chi migeh

    0 Thumb up 0Thumb down ۱۳۸۸/۱۲/۲۴ ۲:۳۸ ق.ظ