hidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » محکومیت قطعی سعید لیلاز به ۶ سال حبس...

محکومیت قطعی سعید لیلاز به ۶ سال حبس

چکیده : با توجه به اینکه حکم پرونده لیلاز قطعی شده است دیگر صدور قرار برای وی امکانپذیر نیست و به دلیل اینکه پروده وی به اجرای احکام ارسال می‌شود لیلاز می‌تواند از مرخصی استعفا کند.


کلمه:وکیل مدافع سعید لیلاز از محکومیت قطعی موکل خود به ۶ سال حبس تعزیری از سوی شعبه ۵۴دادگاه تجدید نظر خبرداد.

سید محمود علیزاده طباطبایی در گفت‌و‌گو با ایلنا با اعلام این مطلب اظهار داشت: سعید لیلاز استاد دانشگاه شهید بهشتی و روزنامه‌نگار که در دادگاه بدوی به اتهام‌های تبلیغ علیه نظام به یک سال حبس، توهین به مقام معظم رهبری به دو سال حبس، اخلال در نظم عمومی یک سال حبس و به اتهام اجتماع و تبانی به قصد برهم زدن امنیت کشور به ۵ سال حبس محکوم شده بود در شعبه ۵۴ دادگاه تجدید نظر محکومیت ایشان از ۹ سال به ۶ سال حبس کاهش یافت.

وکیل لیلاز با بیان اینکه موکلش از ۲۶ خردادماه در بازداشت بوده و تاکنون برای وی تبدیل قرار صورت نگرفته بود ادامه داد: با توجه به اینکه حکم پرونده لیلاز قطعی شده است دیگر صدور قرار برای وی امکانپذیر نیست و به دلیل اینکه پرونده وی به اجرای احکام ارسال می‌شود لیلاز می‌تواند از مرخصی استعفا کند.

  • ناشناس

    این حکم سنگین فقط برای نوشتن نقدهای صرفا اقتصادی

    به قول محمد عالی پیام آزادی مطبوعات غریب مطلق است.

    0 Thumb up 0Thumb down ۱۳۸۸/۱۲/۱۹ ۲:۴۹ ب.ظ  

  • یک مسلمان ایرانی

    تا ابد یاحسین میرحسین
    امسال سبز شدیم و با سبزی خود به استقبال سالی بهتر با سرسبزی بیشتر میرویم
    آقای مهندس موسوی سال نو پیشاپیش مبارک

    0 Thumb up 0Thumb down ۱۳۸۸/۱۲/۱۹ ۴:۳۴ ب.ظ  

  • سهراب سبز

    سید مصطفی ازادیت مبارک یاحسین میر حسین

    0 Thumb up 0Thumb down ۱۳۸۸/۱۲/۲۰ ۱۲:۴۷ ق.ظ